Τετάρτη 5 Αυγούστου 2015

Eπιστροφή του Κώστα Παραρά στον Φωστήρα έπειτα απο απουσία δύο χρόνων.

Ακόμη μια σημαντική μεταγραφική κίνηση που πραγματοποίησε η διοίκηση του Φωστήρα ενισχύοντας περισσότερο το έμψυχο δυναμικό της ομάδας. Συγκεκριμένα, οι άνθρωποι του ιστορικού συλλόγου ήρθαν σε συμφωνία με τον Κώστα Παραρά ο οποίος επιστρέφει στο σωματείο μετά από απουσία δυο χρόνων. Με αυτή τη κίνηση, οι επιλογές του Κώστα Ψυρόπουλου όσον αφορά τους κεντρικούς αμυντικούς αυξάνονται γεγονός που χαροποιεί ιδιαίτερα τον Καλαματιανό τεχνικό. 
Όσον αφορά στο νέο απόκτημα του Φονέα, πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που διαθέτει αρκετή εμπειρία αφού την προηγούμενη δεκαετία αγωνίστηκε με μεγάλη επιτυχία στο πρωτάθλημα της Football League αποτελώντας έναν από τους κορυφαίους κεντρικούς αμυντικούς. 

Συγκεκριμένα, ο Παραράς ξεκίνησε την καριέρα του από την ΑΕΚ Νέων Λιοσίων, για να ακολουθήσει μια πενταετία στον Αχαρναϊκό. Στη συνέχεια ο σκληροτράχηλος στόπερ αγωνίστηκε σε Καλλιθέα και Ηλιούπολη καθώς επίσης και στον ΑΟ Γλυφάδας. Πριν από μερικά χρόνια ο έμπειρος ποδοσφαιριστές πέρασε από το Φονέα με τον οποίο κατέκτησε το πρωτάθλημα στην Γ” Εθνική, για να ακολουθήσουν στη συνέχεια ο Αχαρναϊκός και ο Ηλυσιακός, δυο ομάδες που αποτελούν τους τελευταίους σταθμούς στην καριέρα του Παραρά.

http://www.stoplekto.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad