Δευτέρα 20 Ιουλίου 2015

H Hρακλεία "δεν το βάζει κάτω" μετά απο πολλά χρόνια ξαναρχίζει το Μπάσκετ.



Ηταν περίπου πριν τρία χρόνια που το site μας έκανε συνέτευξη στην Ηρακλεία (την ποιό συμπαθή γυμνάστρια του δήμου μας) και μάθαμε απο την πρώτη ερωτηση μας  ότι απο μικρή έχει ασχοληθεί πρώτα με το μπάσκετ στην ομάδα του Σαρωνικού μιάς και κατάγεται απο το ομορφο νησί της Αίγινας.

Η Ηρακλεία είναι ένα κορίτσι που ο αθλητισμός για αυτή είναι τρόπος ζωής   και αφιερώνει πολλές ώρες σε αυτόν.

 Δείτε  πως μας απάντησε στην πρώτη ερωτησή μας.


"Θα θέλαμε να μας πείτε λίγα λόγια για εσάς"

Μεγάλη μου τιμή και ευχαριστώ πολύ για αυτή την συνέντευξη που μου κάνετε.Κατάγομαι και μεγάλωσα στην Αίγινα.Έχω ασχοληθεί με τον αθλητισμό από πολύ μικρή,έπαιξα μπάσκετ στον Σαρωνικό.Αργότερα συνέχισα στον Πανσερραικό λόγω ότι ήμουν φοιτήτρια στις Σέρρες(γυμναστική ακαδημία).Μετά άλλαξα το μπάσκετ και έπαιξα έπαιξα Χάντμπολ στην ίδια ομάδα (Πανσερραικό Α2 γυναικών) όπου τελικά ασχολήθηκα με την αεροβική χoρό -γυμναστική γενικότερα με  μαζικό αθλητισμό.


Μαθαμε λοιπόν κάτι ενδιαφέρον .. ...οτι απο τον Σεμπτέβριο θα ξαναπαίξει μπάσκετ έπειτα απο πολλά χρόνια και θα είναι η αρχηγός της γυναικείας ομάδας   του Παναιγινιακού που θα συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Ά ΕΣΚΑΝΑ Γυναικών.

Να σας ενημερώσουμε οτι θα έχουμε την ευκαιρία να την θαυμάσουμε στον αγώνα που θα γίνει στο κλειστό γήπεδο του Μοσχάτου ανάμεσα στην Ελευθερία Μοσχάτου και του Παναιγινιακού στις 13 Δεκεμβρίου του 2015.


Το blog θα της ευχηθεί οτι καλύτερο για το  τόλμημα της και φυσικά θα είμαστε κοντά  όσο μπορούμε  ώστε να προβάλλουμε την ίδια και την ομάδα της με το καλύτερο δυνατό τρόπο .  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad