Κυριακή 19 Ιουλίου 2015

Η τελευταία σεζόν του Βασίλη Δέρβου‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏ στον Εθνικό.


Ο ερασιτεχνικός αθλητισμός είναι άλλο ένα θύμα της ιδιαίτερης οικονομικής κατάστασης στην Ελλάδα, γεγονός που αναγκάζει ανθρώπους με διάθεση για προσφορά, να ετοιμάζουν την έξοδό τους.
'Αλλοι το πράττουν άμεσα, άλλοι αποδεικνύονται συνεπείς των λόγων τους και δεν πρόκειται να εγκαταλείψουν το καράβι τους ακυβέρνητο. 

'Ενας απ' αυτούς είναι ο Βασίλης Δέρβος, επικεφαλής του τμήματος μπάσκετ του Εθνικού από τη σεζόν 2010-11... Επί ημερών του, ο Εθνικός έφτασε από την Α' ΕΣΚΑΝΑ στην Α2 και μάλιστα την περασμένη σεζόν κατέλαβε την 4η θέση στην κατάταξη.

Ο Βασίλης Δέρβος, λοιπόν, ενημερώνει τον φίλαθλο κόσμο του μπάσκετ και κυρίως του Εθνικού, ότι η αγωνιστική περίοδος 2015-16 θα είναι και η τελευταία του στην ομάδα και γενικότερα στον αθλητισμό. Η ανιδιοτελής του προσφορά δεν μπορεί να συνεχιστεί για πάντα, ειδικά μετά τις τελευταίες εξελίξεις στη χώρα μας. Θα παραμείνει κανονικά στο διοικητικό τιμόνι για ακόμα μία σεζόν και από τον Μάιο του 2016, θα επιστρέψει - αναγκαστικά - στη φυσική του θέση... Στην εξέδρα, μαζί με τους υπόλοιπους οπαδούς του Εθνικού.


http://www.ethnikos-bc.gr/Nea_2015-16/Dervos_19-07-2015.htm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad