Τρίτη 21 Ιουλίου 2015

Διέπρεψε η ελληνική αποστολή στους Ολυμπιακούς Αγώνες Σωμάτων Ασφαλείας στις ΗΠΑ


Τις καλύτερες εντυπώσεις άφησε πίσω της η ελληνική αποστολή, που συμμετείχε στους Ολυμπιακούς Αγώνες Σωμάτων Ασφαλείας στο Fairfax των Ηνωμένων Πολιτειών με τη συμμετοχή περισσότερων από 25.000 αστυνομικών και πυροσβεστών από όλον τον κόσμο, καθώς στις βαλίτσες της επιστροφής η αποστολή τής ΕΛ.ΑΣ και του Π.Σ. έφερε αρκετά χρυσά και ασημένια μετάλλια.

Από τις πιο εντυπωσιακές στιγμές των αγώνων ήταν ο τελικός του μπάσκετ, στον οποίο έλαβαν μέρος οι ομάδες της Ελληνικής Αστυνομίας και του Πυροσβεστικού Σώματος, αφήνοντας πίσω τους άλλες, που παραδοσιακά έφθαναν στον τελικό της διοργάνωσης, όπως εκείνη των ΗΠΑ.


Πιο αναλυτικά, ως προς τις διακρίσεις που έλαβαν οι αθλητές:

Για την Ελληνική Αστυνομία

    Η Ομάδα Καλαθοσφαίρισης των ανδρών, αποτελούμενη από έντεκα (11) αθλητές, κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο. 
    Η Ομάδα Τζούντο, στην κατηγορία ανδρών 45 ετών και άνω στα 100 κιλά, κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο και στην κατηγορία 30 ετών και άνω στα 66 κιλά, το αργυρό μετάλλιο. 
    Η Ομάδα Tae - Kwon - Do , στην κατηγορία 60 κιλών, κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο. 
    Η Ομάδα Άρσης Βαρών, στην κατηγορία 50-55 ετών στα 82,5 κιλά, κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο σύνολο των κιλών (345 κιλά), καθώς και το χάλκινο μετάλλιο στις πιέσεις πάγκου (137,5 κιλά).

Για το Πυροσβεστικό Σώμα:

    Η Ομάδα Καλαθοσφαίρισης των ανδρών, αποτελούμενη από δέκα (10) αθλητές, κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο.
    Χρυσό μετάλλιο στο Τζούντο γυναικών.
    Χρυσό μετάλλιο στο Άλμα εις μήκος.

Το μεσημέρι της Δευτέρας η πολιτική και φυσική ηγεσία ης Ελληνικής Αστυνομίας και του Πυροσβεστικού Σώματος βράβευσαν τους αθλητές, που έλαβαν μέρος στους αγώνες.
Περισσότερα στο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad