Παρασκευή 17 Ιουλίου 2015

Η πρώτη μεταγραφή της Ελευθερίας Μοσχάτου ο σέντερ Παύλος Μόμτσιος.Παραμένει και φέτος ο ηγετικός Σάκης Πέττας.


Η Ελευθερία Μοσχάτου βρίσκεται στην Ά Εσκανα και οι ενέργειες των ανθρώπων της ομάδας έφεραν ήδη τρία ευχάριστα αποτελέσματα. Ο Σάκης Πέττας θα είναι και τη νέα αγωνιστική χρονιά ο φύση και θέση ηγέτης της ομάδας του Μοσχάτου και από εκεί και μετά ακολουθούν και δύο ποιοτικές προσθήκες. 

Η πρώτη μεταγραφή εκ των δύο, ακούει στο όνομα του Παύλου Μόμτσου. Από τους πιο ποιοτικούς σέντερ εδώ και χρόνια στα γήπεδα της Εσκανα και ένας από τους λόγους της ανόδου για τον περσινό Πειραϊκό, πείστικε και θα παραμείνει σε γαλανόλευκα χρώματα, αλλάζοντας όμως γειτονιά. Η δεύτερη μεταγραφή, είναι στη θέση δύο, με τον Παναγιώτη Τσατσάνη να επανέχεται στο Μοσχάτο, καθώς μετά από αρκετά χρόνια στην Εσκανα με την Προοδευτική και την Ελευθερία αντίστοιχα, πέρυσι μετακόμισε στα γήπεδα της ΄Β Εσκα και φέτος επιστρέφει για να ανεβάσει την παρέα της νέας του ομάδας επίπεδο και να προσπαθήσει μαζί με τους προαναφερθέντες αθλητές για την καλύτερη δυνατή πορεία.


http://sportsofficers.blogspot.gr/2015/07/blog-post_35.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad