Κυριακή 7 Ιουνίου 2015

Εκτός τελικών ο Ζοτς!

Την ήττα με 82-64 υπέστη η Φενέρμπαχτσε από την Καρσίγιακα και αποκλείστηκε από τους τελικούς του τουρκικού πρωταθλήματος! Με την τρίτη της νίκη στη σειρά των ημιτελικών η Καρσίγιακα ολοκλήρωσε μια σπουδαία έκπληξη, ρίχνοντας ταυτόχρονα στο καναβάτσο τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς και την ομάδα του, η οποία ολοκληρώνει τη σεζόν με τον πλέον άσχημο τρόπο και δίχως κανένα τίτλο. 
Η Φενέρμπαχτσε ήταν η ομάδα που έπαιζε με την πλάτη στον τοίχο, κι όμως η Καρσίγιακα ξεκίνησε πολύ δυναμικά και με καθαρό μυαλό τον αγώνα με αποτέλεσμα να προηγηθεί με 20-11 στην πρώτη περίοδο, και στις αρχές του δευτέρου δεκαλέπτου να φτάσει για πρώτη φορά τη διαφορά σε διψήφια επίπεδα (32-22). Το ημίχρονο έκλεισε με 40-31 υπέρ των γηπεδούχων, οι οποίοι είχαν ήδη θέσει τις βάσεις για μια σπουδαία νίκη. Στην επανάληψη, η Φενέρμπαχτσε προσπάθησε να αντιδράσει όμως η Καρσίγιακα άντεξε στην πίεση των φιλοξενουμένων και με όπλο την πολύ καλή της άμυνα και την ευστοχία της στην επίθεση κράτησε σταθερό το προβάδισμά της. Στην τέταρτη και τελευταία περίοδο, η ομάδα του Ζοτς στέρεψε από ψυχικά αποθέματα με αποτέλεσμα η διαφορά να εκτοξευθεί ακόμη και στους +26(76-50), πέντε λεπτά πριν το τέλος του τέταρτου ημιτελικού. Έτσι, η Καρσίγιακα έφτασε σε μια επιβλητική νίκη-πρόκριση στους τελικούς της τουρκικής λίγκας, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει την Εφές Ανατολού.
Τα δεκάλεπτα: 20-11, 40-31, 57-45, 82-64.


Πηγή:http://basketblog.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=143863%3A-photos&catid=56%3Adiethni&Itemid=80

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad