Κυριακή 21 Ιουνίου 2015

Ο 99άρης που «τρελαίνει» ΠΑΟ, ΟΣΦΠ, ΑΕΚ!

Ποιος είναι ο νεαρός Δημήτρης Μωραΐτης που έχει εντυπωσιάσει τον Παναθηναϊκό, τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ, οι οποίοι ήδη έχουν μπει στο κυνήγι της απόκτησής του; Το SDNA σας παρουσιάζει τον 16χρονο γκαρντ που έχει γίνει... μήλον της έριδος για τους «μεγάλους» και μιλά για τα όνειρά του!

Οάσος του Πανιωνίου μαζί με τους «μικρούς κυανέρυθρους» στέφθηκε πρωταθλητής στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων, ωστόσο δεν είναι μόνο οι 14 πόντοι του στον τελικό της διοργάνωσης που μας αναγκάζουν να ασχοληθούμε μαζί του. Για την ακρίβεια, η ιστορία του πιτσιρικά από την ομάδα της Νέας Σμύρνης, που μοιάζει βγαλμένη από παραμύθι, ξεκίνησε καιρό πριν... Ο γεννημένος το 1999 παίκτης μέσα σε λίγους μήνες έχει κάνει ντεμπούτο στην Α1, έχει ταξιδέψει στην Κροατία και το Μπρούκλιν για το Jordan Brand Classic Camp και έχει κάνει πολλές ομάδες να «γλυκοκοιτάζουν» την περίπτωσή του. 
Ας αρχίσουμε από τα βασικά. Ο ταλαντούχος Δημήτρης είναι ένας παίκτης που «βλέπει» γήπεδο και έχει πολύ καλή συναίσθηση του χώρου παρά το νεαρό της ηλικίας του. Είναι ένας ηγέτης μέσα στο παρκέ. Μάλιστα, άνθρωποι που τον έχουν δει από κοντά στα παιδικά του Πανιωνίου τονίζουν πως είναι πολλές οι φορές που «φωνάζει» στους συμπαίκτες του και γενικότερα... τους δείχνει τον δρόμο. Από πολύ μικρή ηλικία έχει δείξει τα ηγετικά του στοιχεία. 

Επίσης, ο Μωραΐτης έχει μεγάλο ταλέντο στον χειρισμό της μπάλας. Οι δεξιότητές του είναι αξιοσημειώτες για το συγκεκριμένο επίπεδο, καθώς ο Έλληνας γκαρντ μπορεί να αλλάξει ταχύτητα και κατεύθυνση ανά πάσα ώρα, ενώ είναι στο χέρι του το αν θα τρέξει γρήγορα την επίθεση της ομάδας του ή αν θα πάει σε οργανωμένα plays. Όπως και να 'χει, και στις δύο καταστάσεις, ο παίκτης του Πανιωνίου μπορεί να δώσει λύσεις και να «φτιάξει» παιχνίδι. 

Σαν να μην έφταναν όλα τα παραπάνω, ο Μωραΐτης διαθέτει και καλό κορμί για την ηλικία του, στοιχείο που τον βοηθά να κρύψει το σουτ του που θέλει βελτίωση και να του δώσει προβάδισμα στις μάχες «1v1». Να σημειώσουμε πως η ιστοσελίδα «Draft Express» αναφέρει: «αν επιλέξει να πάρει τον δρόμο για τις ΗΠΑ και τα κολέγια, τότε πολλοί θα ενδιαφερθούν για την περίπτωσή του». 


Περισσότερα στο
http://www.sdna.gr/gr/prosopa-sunedeuxeis/arthro/46445/o-99aris-pou-trelainei-pao-osfp-aek-/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad