Τετάρτη 6 Μαΐου 2015

Δελτίο τύπου απο τον Ικαρο Καλλιθέας για τον αγώνα της κυριακής με το Κερατσίνι στα πλάισια της πρώτης αγωνιστικής του "μπαραζ¨' ανόδου στην 'Γ Εθνική.



Δελτίο τύπου Ikaros F.C
Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους φιλάθλους που επιθυμούν να παρακολουθήσουν τον αγώνα της ΑΕ Ικάρου με το ΑΠΌ Κερατσίνι στα πλάισια της πρώτης αγωνιστικής, του πρωταθλήματος πρωταθλητριών Ενώσεων της ΕΠΟ, στο γήπεδο Στάυρος Μελισσουργός,στον Ρέντη, την Κυριακή 10/05/2015 και ώρα 17.00 για κάποια διαδικαστικά.
Α)Δεν ισχύουν τα εισιτήρια διαρκείας της κανονικής περιόδου
Β)Δεν ισχύει κανενός είδους ελευθέρας (προπονητών,αθλητών,παρατηρητών κλπ) πλήν μόνον των δημοσιογραφικών με διαπιστευμένη ταυτοτήτα ΠΣΑΤ ΕΣΥΕΑ και Φωτογραφικών πρακτορείων.
Γ)Η γενική είσοδος είναι 10 ευρώ και δεν υπάρχουν κανενός είδους εκπτωτικά εισιτήρια.
Δ)Δεν ισχύει η δωρεάν είσοδος γυναικών η παιδιών άνω των 12 ετών (δωρεάν τα κάτω των 12 εφ'οσον συνοδευόνται από κηδεμόνα)
Οι φίλαθλοι της γηπεδούχου θα καταλάβουν τον χώρο της κεντρικής εξέδρας και θα εισέρχονται από την κύρια είσοδο του γηπέδου. Η προσέλευση τους θα γίνει από την οδό Αρτέμιδος (Προς Πειραιά)
Οι φίλαθλοι των φιλοξενούμενων θα καταλάβουν τον χώρο στην κερκίδα που βρίσκεται πίσω από την εστία που βρίσκεται απέναντι από τα αποδυτήρια και δεξιά της κεντρικής εξέδρας. Η προσέλευσή τους θα γίνει από την πλευρά της Κωνσταντινουπόλεως (Προς Αθήνα).
Το Κερατσίνι ως φιλοξενούμενο σωματείο θα παραλάβει προς διάθεση στους φιλάθλους 150 εισιτήρια. Για τους φιλοξενούμενους δεν θα υπάρχει εκδοτήριο στην πόρτα, ενώ η είσοδος τους θα γίνεται με την επίδειξη του εισιτηρίου στον θυρωρό.
Η διάθεση των εισιτηρίων του Ικάρου θα γίνεται από τα γραφεία μας Σοφοκλέους 204 Καλλιθέα τηλ.2155406391 18.00-20.00 καθημερινά, από το κυλικείο του γηπέδου στις Τζιτζιφιές και του Ρέντη κατά τις ώρες προπονησεις της ομάδας 17.00-20.00καθημερινά (κκ Θάνος, Τρύφωνας, Φαναρίτης Δ.) η σε συνεννόηση με τα μέλη του Διοικητικού συμβουλίου. Θα λειτουργήσει εκδοτήριο για τους Φιλάθλους του Ικάρου κατά την ημέρα του αγώνα μέχρι εξαντλήσεως των εισιτηρίων στην κεντρική είσοδο του γηπέδου.
Υπενθυμίζουμε ότι θα υπάρχουν αυστηρά μέτρα περιφρούρησης και απαγορεύεται η κατοχή και η χρήση φωτοβολίδων ευθείας βολής καθώς και άλλων επικίνδυνων για την σωματική ακεραιότητα μηχανισμών.
https://www.facebook.com/stefanos.fanaritis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad