Δευτέρα 11 Μαΐου 2015

Εχασαν στον τελικό (Β' κατηγορίαςΕΣΚΑΝΑ ) οι Παγκορασίδες της Ελευθερίας Μοσχάτου απο τον Ολυμπιακό με 57-42.



Ήττα σε έναν ωραίο τελικό με πού κόσμο στα Καμίνια. Στην εξέδρα το μάτι μας πήρε και μια από τις καλύτερες διεθνείς ελληνίδες παίκτριες που διαπρέπει στο εξωτερικό, την Αρτέμιδα Σπανού.
Ολοκληρώθηκε λοιπόν η ωραία πορεία της ομάδας μας με το ασημένιο μετάλλιο χάνοντας στον τελικό απέναντι σε μια ομάδα που ήταν το φαβορί από την αρχή του πρωταθλήματος, ενώ τα προγνωστικά δεν προέβλεπαν κάτι ανάλογο για εμάς καθώς η σύνθεση της ομάδας μάλιστα περιελάμβανε μόνο μόλις μία του 2001, και αρκετές του 2003 και 2004. Έτσι παρά το ντεσανβαντάζ της ηλικίας που είναι βασικό αυτές τις κατηγορίες, οι μικρές του Γιάννη Παπαναστασίου παρουσίασαν μεγάλη πρόοδο στη σεζόν και μπορούμε να πούμε πως έφτασαν άνετα στον τελικό καθώς η μόνες τους ήττες ήταν από τον Ολυμπιακό. Μάλιστα η ατυχία χτύπησε την ομάδα που έχασε στη μέση του β’ γύρου μια βασική παίκτρια και σουτέρ, την Ζωή Δρουμπούκη, αλλά οι συμπαίκτριές της κατάφεραν να καλύψουν όσο γινόταν το κενό. 
Στον τελικό είχαμε την ατυχία να παίξει με τραυματισμό ή μία εκ των πλέϊ μέϊκερ ή Έμιλι  Ρούτση, αλλά τα κορίτσια μας ήταν ανταγωνιστικά απέναντι σε μια ομάδα που υπερείχε εντυπωσιακά σε ύψη.
Με εξαιρετικό 2ο δεκάλεπτο προηγήθηκαν μάλιστα έως και 3 πόντους. Ο Ολυμπιακός προσπάθησε να καθαρίσει στην έναρξη του 3ου αλλά η ομάδα μας έκανε νέα επιστροφή. Όμως στο τέλος οι δεν μπόρεσαν να επανέλθουν στο παιχνίδι και ήρθε η δίκαιη ήττα.
Οι παγκορασίδες μας παίζουν 2ο τελικό στα 3 τελευταία χρόνια.


( Τον αγώνα διαιτήτευσαν οι.  :  Καλαμτζής  -  Λάτσης )

         
ml   Τα δεκάλεπτα :21-12 , 31-29 , 43-39 , 57-42 )  

Ο.Σ.Φ.Πειραιώς .

 (  Κότσιφα  Μ. )  Συγγρού Δ. © 19 ,   Μπουντούρη Ελ. 4 ,   Λυμπέρη Α. 2 ,  Λυμπέρη Γ. ,   Στεφαν Λ. ,  Φλόκα Β. 4   Καλαφάτη Ευ. 5 ,  Κοντιζά  Σ. 2 ,  Δράκου Κατ. 1 ,    Χονδροπούλου Μ. (1)   Τσαλλατούρου Δ. ,  Καλογερια Μ.3   .
  
Α.Ο.Ε.Μοσχάτου.

 Παπαναστασίου Γ. ):  ΚυριακόγκοναΜ. ,  Προέδρου Λ. © 11 ,  Κρητικοπούλου Μ.Α. 1 ,  Τζιούτζιου Ε. , Βώλου Π.-Ε. ,  Τάραμα Α.,  Μπουρσούκη Ε.,   Τσίρκα Χ.,  Ρούτση  Έ.  Δάντου  Ι. 2 ,  Μαλλιαρού Π. ( 3 )  .. 
         

http://eleftheriamoschatou.blogspot.com/2015/05/53-42

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad