Δευτέρα 4 Μαΐου 2015

Κορυφαίοι αθλητές του επί κοντώ στο 3ο Athens Street Pole Vault, που θα γίνει το Σάββατο στην πλατεία Συντάγματος.


Κορυφαίοι αθλητές του επί κοντώ από την Ευρώπη θα έρθουν στην Ελλάδα, προκειμένου να πάρουν μέρος στο 3ο Athens Street Pole Vault, που θα γίνει το Σάββατο (9/5, 12.30) στην πλατεία Συντάγματος.
Ο ΣΕΓΑΣ και η DHL, που είναι ο χορηγός του αγώνα, θα μεταφέρουν την αγωνιστική δράση σε ένα από τα κεντρικότερα σημεία της πόλης και θα προσφέρουν την ευκαιρία σε εκατοντάδες πολίτες να δουν από κοντά ένα από τα συναρπαστικότερα αγωνίσματα του στίβου.
Οι - μέχρι τώρα - συμμετοχές δημιουργούν τις προϋποθέσεις για έναν δυνατό αγώνα και ενισχύουν την πεποίθηση πως και φέτος θα σημειωθούν εξαιρετικές επιδόσεις, σε μια από τις πρώτες ευρωπαϊκές στάσεις.
Ενας από εκείνους που αναμένεται να κλέψουν τις εντυπώσεις είναι ο Ιλάι Μούντροφ. Ο Ρώσος το χειμώνα "σκαρφάλωσε" πάνω από τα 5,78 μ. και έδειξε "κεφάτος" ενόψει των αγώνων του ανοιχτού. Ένα από τα γνωστά ονόματα του αγωνίσματος παγκοσμίως είναι Σέρμπαθ Τόμπιας. Ο Γερμανός έχει ατομικό ρεκόρ 5,76 μ. στον κλειστό στίβο, από το 2009, ενώ πέρυσι ξεπέρασε τα 5,73 μέτρα.
Σπουδαίο ατομικό ρεκόρ έχει και ο Γερμανός Κάρστεν Ντίλα (5,73 μ.), ενώ τα 5,65 μ. έχει ξεπεράσει ο Ρώσος Αντον Ιβάκιν, ένας από τους ανερχόμενους Ευρωπαίους επικοντιστές. Ο 24χρονος έρχεται φέτος δεύτερη φορά στην Ελλάδα, καθώς το 2013 αγωνίστηκε στο 1ο Street, το οποίο έγινε στο Ζάππειο.
Το Athens Street Pole Vault ξεκίνησε το 2013 στο Ζάππειο, ενώ το 2014 ο αγωνιστικός χώρος μεταφέρθηκε στην Μαρίνα Φλοίσβου. Φέτος οι πολίτες της πόλης και οι φίλοι του στίβου, θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν την εμπειρία στην πλατεία Συντάγματος.
http://segas.gr/index.php/el/news/1811-koryfaioi-altes-tou-epi-konto-erxontai-sto-syntagma

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad