Δευτέρα 27 Απριλίου 2015

Ανακοίνωση διεξαγωγής Τουρνουά '' Στάθης Ανασόπουλος".



Ο Α.Π.Ο. Αετός Κορυδαλλού ανακοινώνει την διεξαγωγή τουρνουά με την συμμετοχή των Ομάδων, Α.Ε. Μοσχάτου, Δόξα Πειραιά, Κύπρος Κορυδαλλού, Εθνικός Πειραιά και Οδηγήτρια, στην μνήμη του Ιστορικού Στελέχους του Α.Π.Ο. Αετός Κορυδαλλού Στάθη Ανασόπουλου.
Το τουρνουά θα διεξαχθεί σε μορφή πρωταθλήματος με αγώνες στις έδρες όλων των Ομάδων σε δύο γύρους. Θα οριστούν Διαιτητές από τον Σύνδεσμο Διαιτησίας Πειραιά. Μετά από κλήρωση που πραγματοποιήθηκε στα Γραφεία της Ομάδας παρουσία εκπροσώπων όλων των συμμετεχόντων Ομάδων, την Τετάρτη 29/04/15 ξεκινάει η πρώτη (1η) αγωνιστική με το ακόλουθο πρόγραμμα:

ΔΑΚ Κορυδαλλού Ώρα 19:00
Α.Π.Ο. Αετός Κορυδαλλού- Α.Ε. Μοσχάτου

Νικαίας Ώρα 19:30
Δόξα Πειραιά- Κύπρος Κορυδαλλού

Μοσχάτου Ώρα 18:00
Εθνικός Πειραιά- Οδηγήτρια

Σε όλους τους αγώνες της πρώτης (1ης) αγωνιστικής θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στην Μνήμη του προσφάτως εκλιπόντος Στάθη Ανασόπουλου.
To Δ.Σ. και ο Πρόεδρος του Α.Π.Ο. Αετός Κορυδαλλού αισθάνονται την ανάγκη να εκφράσουν τις ευχαριστίες τους για την ομόφωνη συγκατάθεση όλων των συμμετεχόντων να ονομαστεί το τουρνουά «Στάθης Ανασόπουλος».


Πηγή:http://www.aetoskorydalloufc.gr/nea/details/?id=3823


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad