Δευτέρα 23 Μαρτίου 2015

Ηττα του Φωστήρα με 1-4 μέσα στον Ταύρο απο την Kαλλιθέα.



Η Καλλιθέα, δεν βρήκε καμιά αντίδραση, από τον Φωστήρα. Οι γηπεδούχοι έπαιζαν από τα τελευταία τους χαρτιά για την παραμονή. Όμως δεν μπόρεσαν να απειλήσουν σε κανενα σημείο την Καλλιθέα. Οι  φιλοξενούμενοι ήθελαν την νίκη, ώστε να έχει το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα, στα playout. 
Το σκορ άνοιξε στο 9΄ με τον  Mπέλη να σεντράρει και ο Φράγκος με πλασέ εστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Στο 26 ο Μπέλης με απευθείας εκτέλεση κόρνερ έκανε το 2-0. Οι γηπεδούχοι μείωσαν με τον Γκάτσεσα. Στο 37ο Μπέλης με μακρινό σουτ έκανε το 3-1. Στο 53 ο πρωταγωνιστής του αγώνα,  Μπελης  πάσαρε στον Ντουρμισάι και ο τελευταίος με διαγώνιο σουτ έκανε το 4-1 για την Καλλιθέα
  
Οι συνθέσεις
ΦΩΣΤΗΡΑΣ (Βαγγέλης Γούτης): Γκέκας, Αχείμαστος, Γρομητσάρης, Ζυγογιάννης, Μήτκας, Μπελέρης (55’ Υμεράι), Βλασόπουλος, Σιώπης (46’ Ράμα), Μπουστόγιαννης, Σμυρλής (67’ Μπαστάνης), Γκατσέσα.
ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Νίκος Παντελής): Μοσχονάς, Σταμόπουλος, Πίκολο, Γιαννίτσης, Παγώνης, Κατσικογιάννης (71’ Αριανούτσος), Τεγούσης, Μπέλης, Φράγκος (84’ Τσίπρας), Μιχαλόπουλος, Ντουρμισάι.
Πηγή:http://www.onsports.gr/Podosfairo/Football-League/Notios-Omilos/item/474169-Fostiras-Kallithea-1-4

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad