Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2015

Μεγάλη νίκη εκτός έδρας πέτυχε στον πρώτο αγώνα απο τους δύο των ημιτελικών (Κυπέλλου Πειραιά 'Γεωρ.Ξηράκης.) με 0-1 η ΑΕ Μοσχάτου επι του Περαμαικού.

Με γκολ του Σπηλιωτάκη στο πρώτο ημίχρονο (30') η ΑΕ Μοσχάτου νίκησε το  Περαμαικό στον πρώτο εκτός έδρας αγώνα (α' ημιτελικός Κυπέλλου Πειραιά 'Γεωρ.Ξηράκης.)


Η ομάδα μας αφού άντεχε την πίεση του αντιπάλου στα πρώτα λεπτά του αγώνα (Ο Περαμαικός είχε δοκάρι και ευκαιρία για γκολ ) πέρασε στην αντεπίθεση και έπειτα από πλάγια μπαλιά του Συρράκου ο Σπηλιωτάκης (30')με κοντινό σουτ μέσα στην περιοχή έγραψε το 0-1 για το Μοσχάτο.  
Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Περάματος είχε την υπεροχή αλλά η ομάδα μας στημένη καλά με πολύ καλή αμυντική λειτουργία άντεξε την πίεση του αντιπάλου και έτσι πήρε μια μεγάλη νίκη όπου πλέον της δίνει το πλεονέκτημα για το δεύτερο αγώνα που θα γίνει σε δεκαπέντε ημέρες στο γήπεδο του Μοσχάτου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad