Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014

Α'ΕΣΚΑΝΑ Γυναικών:Nίκη της Ελευθερίας Μοσχάτου επι της Αιξωνής Γλυφάδας με 58-39


Με τον σοβαρό τραυματισμό της Κακλέα να σκιάζει όλη την εβδομάδα, ψυχολογικά την ομάδα, και τα δυσάρεστα μαντάτα του χιαστού, τα κορίτσια μας είχαν να ξεπεράσουν το σοκ, της απουσίας πιά για φέτος, της κορυφαίας επιθετικής και όχι μόνο, παίκτριας στην ΕΣΚΑΝΑ.  Έτσι έπαιξαν με πείσμα, όπως αρμόζει σε μια ομάδα που πρωταγωνιστεί τα τελευταία χρόνια στην Ένωση, αλλά και για την Νατάσα και δεν άφησαν περιθώριο στην φιλόδοξη Αιξωνή. 
Η ομάδα της Γλυφάδας μετά το σαρωτικό μας, πρώτο επτάλεπτο προσπάθησε με ζώνη να μας περιορίσει, αλλά η ομάδα μας εκτός του ότι αμυντικά ήταν ασφυκτική, σύντομα ξεπέρασε αυτό το πρόβλημα, Χωρίς ΤΗ συνήθη  ευστοχία, αλλά από την άλλη με ποικιλία στην επίθεση, ανεβάζοντας πάνω κάτω στους 20 πόντους τη διαφορά και παρά την επιμονή στη ζώνη της Αιξωνής στη ζώνη που τελικά δεν της απέδωσε. Να σημειωθεί και η πρώτη εμφάνιση με τη γυναικεία ομάδα της κορασίδας Μαίρης Ρεπούση.

Επόμενος αντίπαλος, στο νέο έτος, για το κύπελλο, οι ισχυρότατες, πρωταθλήτριες Ελλάδος 2014, νεανίδες του Πρωτέα Βούλας, σε μια επανάληψη του περσινού τελικού. Στην Βούλα την Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2015. Για το πρωτάθλημα ο επόμενος αντίπαλος είναι η Βάρη, στην Βάρη, την Κυριακή 01/11/2015 και ώρα 13.30.



Τον αγώνα διετήτευσαν οι  Διαιτ:.  . Τηγάνης Γ -Νικολαίδης   


Τα δεκάλεπτα του αγώνα:(    18-07 ,   23-11 ,   45-24 ,   58-39    

Α .Ο.Ε.Μoσχάτου   (Τσαραπατσάνης Σωτήρης- Παπαναστασίου Ιωάννης.):   Κωνσταντίνου Γεωργία © 20 (. 1 τριπ), Σιδηροπούλου Ελένη 10 (1 . τριπ ), Μανουρά Ελένη 2 , Τζέμη Ναταλί 2 ,  Μούλτση Κατερίνα 5 (1 . τριπ ) , Οικονομάκη Ζωή 1 , Δημέλη Ειρήνη 2 ,  Καλάγια Εντόνα ,  Ξεπαπαδέα Βίλλυ 16 (1 τριπ.),  Ρεπούση Μαίρη, Mάνου Τζίνα  , (ΔΕΝ έπαιξε το η Πασχοπούλου ΡΟΥΛΑ )                                    
 ΑΙΞΩΝΗ    (  Θεοδώρου Ελένη -  Ροδανάκη Λ.   :   . Γριμπαβιώτη ΑΣΠ  ©  10 (2 τριπ.), Ψάθα  Σοφία  4 , Μπενέτου Αν. 6  ,   Μαρίνου Κατερ.  4  ,   Κόττου Αλεξ.   Ευαγγελινού Αλικ. 2  ,   Τσιμτσιλή Αμ  1  ,   Ζαχαριάδη Ν. , Τσιρλιγκάνη Χρ.   ,   Μπερούκα Μ. 2 ,  Μπράβου  ΑΝ.  4 ,  ( ΔΕΝ έπαιξε το η   Δράκου ΚΑΤ. ) 



http://eleftheriamoschatou.blogspot.com/2014/12/58-39.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad