Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014

Βαζέχα: Θέλουμε βελτίωση!



Ο Κριστόφ Βαζέχα στάθηκε στον δύσκολο αγωνιστικό χώρο και στην ανάγκη βελτίωσης.

Ο Ελληνοπολωνός δήλωσε μετά τον κυριακάτικο αγώνα: «Στο πρώτο ημίχρονο δεν είχαμε καλή απόδοση και, σίγουρα, ήταν δύσκολο και για τις δύο ομάδες να αγωνιστούν σε αυτό το γήπεδο που ταλαιπωρήθηκε τις τελευταίες ημέρες από την βροχή. Είχαμε απέναντί μας μια ομάδα που γνωρίζαμε πως είναι επικίνδυνη στις επιθέσεις της, αλλά και στις αντεπιθέσεις της».
Και συνέχισε: «Ήταν φανερό πως όποιος σημείωνε πρώτος γκολ σε αυτό το ματς θα έπαιρνε και τη νίκη. Παρότι δεχθήκαμε γκολ, μπήκαμε καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο και καταφέραμε να ισοφαρίσουμε. Μετά το 1-1 προσπαθήσαμε να κερδίσουμε το ματς και ξεχάσαμε ότι τα Ψαχνά είναι πολύ καλά στις κόντρα επιθέσεις. Μετά το 2-1 έμενε λίγος χρόνος και υπήρξαν λίγες καλές στιγμές. Σίγουρα είναι δύσκολες στιγμές για όλους μας στην ομάδα, αλλά θα προσπαθήσουμε με οδηγό τις τελευταίες μας εμφανίσεις, τη νίκη στην Επισκοπή και την ισοπαλία με την Ερμιονίδα, να βελτιωθούμε και να κάνουμε το καλύτερο».
Πηγή:http://www.mikriliga.com/arthra/b-ethniki-notos/p/33808/vazeha-theloume-veltiosi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad