Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2014

Δήμος Μοσχάτου-Ταύρου:Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθει το Πρώτο Χριστουγεννιάτικο Τουρνουά Ακαδημιών Ποδοσφαίρου στη μνήμη του Τάκη Βιβλιοθέτη.



Eνα τουρνουά ποδοσφαίρου που συμμετείχαν ομάδες του Δήμουμας(Μοσχάτο,Φωστήρας,
Αγιαξ Ταύρου,Ολυμπιακός ,Αναγέννηση Μοσχάτου) όπου έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον ειδικά με την συμμετοχή τους αλλά και την προσπάθεια που κατέλαβαν για να πετύχουν την καλύτερη δυνατή  διάκριση.
Το σημαντικό είναι ότι άφησαν πολύ καλές εντυπώσεις για να επαναληφθεί και του χρόνου ακόμη καλύτερο.

Καθημερινά για τρεις μέρες υπήρχε αρκετός κόσμος στην κερκίδα των γηπέδων αλλά και καλό ποδόσφαιρο παίχτηκε από τους μικρούς αθλητές και φυσικά και αρκετά γκολ μπήκαν που πρόσφεραν  καλό θέαμα.

Μετά τους αγώνες έγινε  η τελετή λήξης στην οποία βραβεύτηκαν οι ομάδες ανάλογα την διάκριση που έφεραν, στην κερκίδα του γηπέδου του Μοσχάτου  παραβρέθηκε  αρκετός φίλαθλος κόσμος που χειροκτότησε  τους μικρούς μας  αθλητές.


Ελπίζουμε ότι η προσπάθεια αυτή του δήμου μας αλλά και των σωματείων θα έχει  καλή συνέχεια μιας και τέτοιο τουρνουά ποδοσφαίρου για μικρούς αθλητές είχε να διεξαχθεί πολλά χρόνια στα γήπεδα του Δήμου μας.   







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad