Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014

Φωστήρας: Άμεση λύση στο οικονομικό ζητούν οι παίκτες


Κανονικά θα δώσει το «παρών» ο Φωστήρας στο προσεχές παιχνίδι με τον Αρχαναϊκό, ωστόσο τα προβλήματα δεν λείπουν από το «συγκρότημα» του Κριστόφ Βαζέχα.
Μετά το τέλος της προπόνησης της Δευτέρας (20/10), οι παίκτες του «φονέα» εξέδωσαν μια ανακοίνωση – διαμαρτυρία και ζητούν από την διοίκηση και τον πρόεδρο ομάδας, Κάρλο Βαντεκέρκοφ, να δώσει ένα τέλος στο οικονομικό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Με αυτήν την ανακοίνωση θέλουμε να εκφράσουμε την αγανάκτησή μας και να διαμαρτυρηθούμε έντονα προς τον κ. Κάρλο Βαντεκέρκοφ, πρόεδρο της ομάδας μας. Εμείς, από την πλευρά μας, δίνουμε το 100% των δυνατοτήτων μας στις υποχρεώσεις της ομάδας και θα συνεχίσουμε σεβόμενοι την ιστορία και τους φιλάθλους μας, ενώ εκείνος παραμένει ασυνεπής. Ζητάμε να λυθούν άμεσα τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε, πράγμα που δεν συμβαίνει ως τώρα παρά τις συνεχείς διαβεβαιώσεις σας».
http://www.onsports.gr/Podosfairo/Football-League/Notios-Omilos/item/437777-Fostiras-Amesi-lysi-sto-oikonomiko-zitoyn-oi-paiktes

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad