Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014

Τον πρώτο φιλικό αγώνα έδωσε η ομάδα του ΑΟΠΕ Μοσχάτου με τον Φοίνικα Πειραιά για την νέα αγωνιστική χρονιά.



Τον πρώτο φιλικό του αγώνα έδωσε η ομάδα του ΑΟΠΕ Μοσχάτου με τον Φοίνικα Πειραιά για την νέα αγωνιστική χρονιά στο κλειστό της Καποδιστρίου,όπου παίχτηκαν τέσσερα σετ και τα κέρδισε η ομάδα μας.

Με αυτόν τον αγώνα ο ΑΟΠΕ Μοσχάτου αλλά και κάποιους άλλους που θα ακολουθήσουν θα προσπαθήσει να έλθει σε καλή αγωνιστική κατάσταση για να μπορέσει να αντεπεξέλθει στο δύσκολο  φετινό πρωτάθλημα της 
Β εθνικής που ξεκινά στις 22 Οκτωβρίου.
Αυτή την  χρονιά στην ομάδα με προπονητή τον  Σωκράτη Μαρμαρινού έχουν ενσωματωθεί οι παλιές παίκτριες με αρκετές καινούργιες και όλοι προσπαθούν για το καλύτερο με στόχο την καλή εμφάνιση στο πρωτάθλημα.

Σας γράφουμε τις νέες μεταγραφές της ομάδας μας
Αδαμίδου Ευνίκα,Ευσταθίου Φεβρονία,Γεωργίου Ειρήνη,Φωκιανού Ειρήνη,Βασιλάκη Αγγελική,Τζατζιμάκη Αγγελική,Μπελεγκρίνη Ολγα,Τουτσιαράκη Πασχαλίνα,Στρατηγού Χαρά.  

Η ομάδα του ΑΟΠΕ Μοσχάτου θα δώσει το πρώτο της επίσημο αγώνα στις αρχές Οκτωβρίου για την φάση του Κυπέλλου της ΕΣΚΑΝΑ όπου θα αντιμετωπίσει τον νικητή του αγώνα ΔΑΣ Δραπετσώνα-Αρη Αμφιάλης.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad