Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου 2014

Πολύ καλή εμφάνιση για τον Εθνικό επικράτησε στο γήπεδο των Τζιτζιφιών του Ικαρου Καλλιθέας με σκορ 1-3..

Οι Πειραιώτες πραγματοποίησαν το καλύτερο ίσως πρώτο ημίχρονο των φιλικών που έχουν δώσει μέχρι τώρα και παίζοντας με  τον τρόπο που θέλει ο προπονητής (γρήγορο παιχνίδι με πάσες και εναλλαγή θέσεων) έστειλαν ευχάριστα μηνύματα.

Ο  Χατζηαλέξης  ξεκίνησε με τους Βουτσινά,Χαλκιά,Ξενιτόπουλο, Μπενα,Χέλη ,Φέτση ,Βελέτη,Σάμιο,Παυλάκη, Σταφσουλάι και Μάναλη.
 Στο  22, οι "Κυανόλευκοι" άνοιξαν το σκορ όταν ο Σταφσουλάι από αριστερά "έκοψε" για τον Παυλάκη που μέσα στην περιοχή και δεξιά συνέκλινε στο κέντρο και "νίκησε" τον Αθανασόπουλο..
O Eθνικός έχασε και άλλες ευκαιρίες με Μάναλη  και Παυλάκη μέχρι που στο 43' 

ο Σταφσουλάι έξω απο την περιοχή και αριστερά έπιασε ένα φαλτσαριστό σουτ  στέλνοντας τη μπάλα στο αριστερό "παράθυρο" του  Αθανασόπουλου για το 0-2.

 Στην επανάληψη και συγκεκριμένα 5 λεπτά μετά την έναρξη αγωνίστηκαν   οι Ντούσης,Μακρής,Σαμιώτης ,Πολυχρονίδης μαζί με τον Γκορόγια στις θέσεις των Βουτσινά, Χαλκιά,Βελέτη ,Χέλη και Μπένα αντίστοιχα  και στο 54' ο Φουντουκίδης μείωσε σε 1-2 για τους γηπεδούχους με μία πραγματική  φωτοβολίδα μέσα απο την περιοχή.


Σταδιακά μπήκαν και οι Τογρού, Δρούζας,Σαμιώτης ,Γερόλυμος, Πίσσας, Γεωργιόπουλος, και στο 73' με ένα όμορφο πλασέ του Σαμιώτη έγινε το 1-3 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.



http://ethnikos-fc.blogspot.gr/2014/09/1-3.html#more

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad