Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2014

Ο Ηρόδοτος επιβλήθηκε δύσκολα 1-0 του Εθνικού.

Σημαντική νίκη με 1-0 απέναντι στον Εθνικό Πειραιά πανηγύρισε ο Ηρόδοτος με το παιχνίδι όμως, να περνάει σε δεύτερη μοίρα ύστερα από τα σοβαρά επεισόδια.
Με το δεξί μπήκε στη φετινή σεζόν ο Ηρόδοτος ο οποίος για την 1η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, επιβλήθηκε δύσκολα 1-0 του Εθνικού. Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης, σημειώθηκε στο 82ο λεπτό της αναμέτρησης από τον Καϊμακαμούδη.
Στο 75’ ωστόσο, υπήρξαν σοβαρά επεισόδια ανάμεσα στους οπαδούς των δύο ομάδων με έναν του Εθνικου να οδηγείται στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα.
ΗΡΟΔΟΤΟΣ: Παναγιωτίδης, Χαρίτος, Γεωργόπουλος, Αχιλλέως, Πρωτογεράκης, Μαυρίδης(73′ Προβυδάκης), Γενιτσαρίδης, Κοζυράκης(91 Μπαλάφας), Ζαφείρης, Καιμακαμούδης, Μωραίτης(67' Κλωνάρης)

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ: Βουτσινάς, Χαλκιάς, Ξενιτόπουλος, Μπένας, Χέλι, Πέτσις, Λαζανάς(69' Σταφτσουλαι), Σούφλας, Λίγκος, Σάμιος(68' Βελέτης), Παυλάκης(75′ Γκορόγια).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad