Παρασκευή 13 Ιουνίου 2014

Football League: Οι δυο όμιλοι της σεζόν 2014-15

Από 14 ομάδες σε Νότιο και Βόρειο όμιλο, χωρίς φυσικά να αποκλείονται αλλαγές καθώς μεταξύ άλλων παραμένει «ερωτηματικό» ο Άρης
Μετά και το μπαράζ μεταξύ της Ξάνθης και του Ολυμπιακού Βόλου το… παζλ των 28 ομάδων που συγκροτούν την Football League της περιόδου 2014-15 είναι πλέον συμπληρωμένο. Έτσι, μπορεί να γίνει ο διαχωρισμός των δυο ομίλων χωρίς αυτό να σημαίνει πως αποκλείονται κάποιες αλλαγές. Άλλωστε ακόμη δεν έχει αποσαφηνιστεί σε ποια κατηγορία θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν ο Άρης, ενώ όπως αναφέρεται είναι πιθανό η Ζάκυνθος να ζητήσει να συμμετέχει στον Νότιο όμιλο.
Οπότε, με βάση τα μέχρι τώρα δεδομένα ο διαχωρισμός των 28 ομάδων σε δυο ομίλους (Νότιο, Βόρειο) των 14, έχει ως εξής:
Νότιος:
ΑΕΚ, Τράχωνες, Χανιά, Απόλλων Σμύρνης, Αχαρναϊκός, Επισκοπή, Ερμιονίδα, Ηρακλής Ψαχνών, Καλλιθέα, Παναιγιάλειος, Παναχαϊκή, Πανηλειακός, Φωκικός, Φωστήρας.
Βόρειος:
Αγροτικός Αστέρας, Λάρισα, Αιγινιακός, Αναγέννηση Καρδίτσας, Απόλλων 1926, Άρης, Δόξα Δράμας, Εθνικός Γαζώρου, Ζάκυνθος, Ηρακλής, Λαμία, Ολυμπιακός Βόλου, Πιερικός, Τύρναβος.

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad