Πέμπτη 19 Ιουνίου 2014

ΟΛΑ ΕΤΟΙΜΑ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ 26ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ «ΑΝΝΑ ΠΟΛΛΑΤΟΥ»

Μία εβδομάδα απομένει για το Διεθνές Φεστιβάλ Γυμναστικής για Όλους της Κεφαλονιάς, το οποίο θα διεξαχθεί για 26η χρονιά από τις 26 έως τις 29 Ιουνίου και πλέον θα ονομάζεται «Άννα Πολλάτου», στη μνήμη του αξέχαστου κοριτσιού της ελληνικής γυμναστικής, που τόσο πρόωρα έχασε τη ζωή του τον περασμένο μήνα. Η αδικοχαμένη Ολυμπιονίκης της ρυθμικής είχε άλλωστε ξεκινήσει την αθλητική της πορεία από τα τμήματα του διοργανωτή συλλόγου Α.Γ.Σ. Επτανήσων «Κεφαλονιά». 

Στο φετινό Φεστιβάλ, που θα έχει επίσημη αναγνώριση από τη Διεθνή Ομοσπονδία Γυμναστικής (FIG), θα συμμετάσχουν περίπου 2.000 αθλούμενοι από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Θα παρουσιάσουν τα προγράμματά τους με τη συνοδεία μουσικής, χωρίς να υπάρχουν νικητές και ηττημένοι, ενώ παράλληλα θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τις ομορφιές της Κεφαλονιάς. 

Το Διεθνές Φεστιβάλ Γυμναστικής για Όλους «Άννα Πολλάτου» αποτελεί συνδιοργάνωση του Δήμου Κεφαλονιάς, της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας και του Α.Γ.Σ.  Επτανήσων «Κεφαλονιά». Οι εκδηλώσεις του Φεστιβάλ θα ξεκινήσουν από την κεντρική πλατεία του Αργοστολίου την Πέμπτη 26 Ιουνίου και θα ολοκληρωθούν στο Κλειστό Γυμναστήριο «Αντώνης Τρίτσης» την Κυριακή 29 Ιουνίου.

Την τεχνική επιμέλεια της διοργάνωσης έχουν οι προπονήτριες Μποζένα Μπασιαρδή και Ελένη Δαρδαμάνη.

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad