Παρασκευή 2 Μαΐου 2014

Τρώγωντας έρχεται η όρεξη! Ο Παναγιώτης Αχείμαστος μιλάει στη mikriliga.com για το στόχο της ανόδου του Φωστήρα

Τρώγωντας έρχεται η όρεξη! Ο Παναγιώτης Αχείμαστος μιλάει στη mikriliga.com για το στόχο της ανόδου του Φωστήρα κι αναφέρεται στον «Παράδεισο» που βρέθηκε, μετά το «χρυσό» γκολ που πέτυχε η ομάδα του στις καθυστερήσεις και την έβαλε στα πλέι οφ.

Στην αρχή δεν μιλούσαν για άνοδο στον Φωστήρα. Η ομάδα όμως είναι αήττητη εδώ και τέσσερις αγώνες, ρίχνει στο «καναβάτσο» τον έναν μετά τον άλλο και πλέον, είτε το θέλουν, είτε όχι, οι παίκτες κάνουν (δειλές ακόμα) σκέψεις... Σούπερ Λίγκας.
Ένας εκ των κορυφαίων της φετινής περιόδου, ο Παναγιώτης Αχείμαστος καταθέτει την άποψή του στη mikriliga.com για το πώς βλέπει την πορεία της ομάδας του Ταύρου και θυμάται το σκηνικό με το γκολ στο 94’, στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου (κόντρα στον Ηρακλή Ψαχνών), που χάρισε στο σύλλογό του το εισιτήριο για το... όνειρο!
«Ήταν σημαντικό για εμάς να μπούμε στα πλέι οφ. Να μπούμε σε αυτή τη διαδικασία. Η αλήθεια είναι πως στην αρχή λέγαμε ότι δεν είναι αυτοσκοπός η άνοδος, αλλά όταν μπαίνεις στον χορό, θα χορέψεις! Όσο φέρνουμε θετικά αποτελέσματα και παραμένουμε σε υψηλές θέσεις και κοντά στην τριάδα, το μυαλό μας –κακά τα ψέμματα- πάει στην άνοδο. Είμαι πολύ ικανοποιήμενος απ’ την πορεία της ομάδας. Είμαστε πραγματική ομάδα, οικογένεια, όλοι παίζουν για όλους και είμαστε πολύ δεμένοι και νομίζω... βγαίνει και στο γήπεδο αυτό. Το μυστικό μας όπλο είναι η έδρα μας. Στόχος εξ’ αρχής ήταν να καθαρίσουμε τα εντός έδρας παιχνίδια και μέχρι στιγμής το πετυχαίνουμε (2 νίκες, 1 ισοπαλία), έχοντας συνέχεια στο πλάι τον κόσμο μας», τα πρώτα του λόγια στη mikriliga.com.
Όσο για τα προγνωστικά ανόδου, σχολίασε: «Νομίζω πως αγωνιστικά δεν έχει φανεί κάποιο μεγάλο φαβορί που να πεις με βεβαιότητα ότι θα ανέβει στη Σούπερ Λίγκα. Σίγουρα βαθμολογικά, η Νίκη Βόλου έχει ένα μικρό προβάδισμα, αλλά υπάρχει δρόμος ακόμα. Θέλω να πιστεύω πως και ο Φωστήρας θα μπορέσει να είναι στην πρώτη τριάδα.
Τέλος κι ενθυμούμενος τις σκηνές στις καθυστερήσεις με το γκολ κόντρα στα Ψαχνά που έδωσε τη νίκη-εισιτήριο στα πλέι οφ στον Φωστήρα, είπε: «Πραγματικά δεν έχω ξανανιώσει έτσι στη ζωή μου. Ποτέ! Με το που μπήκε το γκολ βρέθηκα στον... Παράδεισο! Ήταν απερίγραπτο αυτό που έζησα εκείνη τη στιγμή, ό,τι καλύτερο μου έχει συμβεί ποτέ»!

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad