Κυριακή 11 Μαΐου 2014

Footballeague"play off":Ηττα εντός έδρας για τον Φωστήρα με 1-4 απο τον Αιγινιακό.



Οι φιλοξενούμενοι έδειξαν από το ξεκίνημα τις προθέσεις τους καθώς μπήκαν πιο δυνατά στο γήπεδο και στο 20' πήραν προβάδισμα με τον Μανζάνο.
Οκτώ λεπτά αργότερα ο Γιάννης Γκέσιος έδωσε σαφές προβάδισμα στην ομάδα του Κώστα Νικολαΐδη, με το ημίχρονο να λήγει με το σκορ να είναι 0-2.
Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και στο 50' μπήκαν προσωρινά ξανά στη διεκδίκηση ενός θετικού αποτελέσματος. Ο Λύρας κέρδισε πέναλτι και ο Σεχολάρι το μετέτρεψε σε γκολ για το 1-2.
Ωστόσο η απάντηση από την πλευρά του Αιγινιακού ήταν άμεση. Στο 55' ο Γκέσιος με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 1-3, με τον Δημήτρη Σαμαρά στο 58' να δίνει διαστάσεις θριάμβου στην επικράτηση της ομάδας του Αιγινίου.
Φωστήρας (Τ. Ματάισεν): Μοσχονάς, Αχείμαστος, Τασουλής, Ρουγκάλας, Εμέκα, Γκίνο, Τεγούσης, Μουστόγιαννης, Γ. Μπαστάνης, Λύρας, Σεχολάρι.
Αιγινιακός (Κ. Νικολαΐδης): Τόλιος, Σαμαράς, Δήμου, Λιόλιος, Κωνσταντινίδης, Γεωργίου, Λαζαρίδης, Χατζής, Πέντα, Μανζάνο, Γκέσιος.

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad