Τρίτη 15 Απριλίου 2014

Β ΕΣΚΑ:Nίκη του Αίολου Ταύρου επι του Θεμιστοκλή με 66-58 την τελευταία αγωνιστική και αποκτά αβαντάζ έδρας στην αρχική φάση των play off" όπου θα αντιμετωπίζει το Κουκάκι.



         
Ενα πολύ καλό παιχνίδι με καλό θέαμα είχαν την τύχη να παρακολουθήσουν οι φίλαθλοι που γέμισαν το κλειστό στάδιο "Τιμόθεος Ευγενικός"ανάμεσα στον Αίολο Ταύρου και τον Θεμιστοκλή όπου επικράτησε στα τελευταία λεπτά ο Αίολος με 66-58.
Οι ανατροπές στο σκόρ ήταν αρκετές κατ'λη την διάρκεια του αγώνα δείγμα ότι και οι δύο ομάδες ήθελαν πάρα πολύ την νίκη,φυσικά  η κάθε μία για τους δικούς λόγους.
Ο Αίολος ήταν αυτός που στάθηκε στο τέλος ψυχραιμότερος όπου τελικά πήρε την σημερινή πολίτημη νίκη που του δίνει την τρίτη θέση με 43 βαθμούς στην γενική βαθμολογία του πρώτου ομίλου της ΄Β ΕΣΚΑ και πλέον αποκτά το αβαντάζ έδρας σην αρχική φάση των play off όπου θα αντιμετωπίσει την ομάδα του Κουκακίου. 



Τα δεκάλεπτα του αγώνα(13-18,30-30,44-45,66-58)

Οι διαιτητές του αγώνα ήταν οι Θεοδωρόπουλος και Στρέμπας.


Αίολος Ταύρος (Δημητρίου): Γιοβάς  Μαμουνής , Τσεβρενίδης ,  Σπυριδάκης , Χάλαρης  , Παντελής, Βαλιράκης , Θεοφανίδης .Παλουκάκος.Γιαννιώτης.Καραλευτέρης.Κακομανώλης.

 Θεμιστοκλής (Σφυρής): Σπυρλιδάκης  , Φωτής  Αντωνόπουλος, Κόκκαλης , Διαμαντής , Αντωνόπουλος , Οικονόμου,Τριαντογιάννης, Ζαφειρόπουλος , Κρητικός , Νικολούσιος,Ανδρίτσος.



Αναλυτικά τα αποτελέσματα

ΦΕΑ ΝΦ-ΝΧ-Τρίτωνας 63-62
Αίολος Ταύρος-Θεμιστοκλής 66-58
ΕΦΟΑ Σπ.Λούης-Κουκάκι 65-80
Παλατιανή-Άγιος Θωμάς (15/4)
Κηφισιά-Τριφυλλιακός (15/4)
Φίλιππος-ΚΑΟ Γέρακα (16/4)
Αθηναϊκός-Ποσειδώνας ΑΟΝΨ (16/4)




















Τα αποτελέσματα πήραμε απο το http://www.eska.gr/

Nα επισημάνουμε  ακριβώς τι είχαμε γράψει στις 6 Μαρτίου σε ανάλογη αναρτησή μας "Ο Αίολος ελπίζει ότι μέχρι την λήξη του πρωταθλήματος να καταφέρει να αναρριχηθεί στην τρίτη θέση της βαθμολογίας (η πρώτη και η δεύτερη είναι δύσκολη διότι υπάρχει διαφορά στην βαθμολογία), κάτι που ισως στην αρχική φάση των "play off" του δώσει αβαντάζ, (τελευταία αγωνιστική αντιμετωπίζει στην έδρα του τον Θεμιστοκλή) 
Στα   "play off" o δεύτερος της βαθμολογίας θα αντιμετωπίσει τον πέμπτο  και ο τρίτος τον τέταρτο .
Στην συνέχεια οι νικητές θα αναμετρηθούν μεταξύ τους για την θέση που θα οδηγήσει την μία ομάδα απο τις δύο στην παραπάνω κατηγορία εκτός του πρώτου της βαθμολογίας.
Στα παιχνίδια των play off σημαντικό είναι να πετύχει η ΄νικήτρια ομάδα τρείς νίκες υπολογιζόμενα και τα αρχικά μεταξύ τους δύο παιχνίδια του πρωταθλήματος".

 

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad