Σάββατο 5 Απριλίου 2014

Μεγάλη πρόκριση πέτυχαν οι μικροί της Ελευθερίας Μοσχάτου στο ''finale 7' της κατηγορίας μίνι αγορίων της ΕΣΚΑΝΑ με την νίκη τους επι της ΕΑ Νίκαιας με 55-29.


Θριαμβευτικά οι μικροί μας πήραν μια θέση στις καλύτερες φετινές 7 ομάδες του πρωταθλήματος. Μετέτρεψαν το αναμενόμενο ντέρμπι και τελικής βαθμολογικής σημασίας με την Ε.Α.Ν. σε απλή διαδικασία.  Έτσι έφθασαν στην πρώτη μεγάλη επιτυχία, αυτής της φουρνιάς νεαρών παικτών. Στο χέρι τους είναι να πετύχουν ακόμη περισσότερα στο μέλλον, σε ομαδικό και ατομικό επίπεδο .  Προς το παρόν ας έχουν μια αντάξια παρουσία,  της έως τώρα πορείας τους , στο επερχόμενο φάϊναλ-7 της ΕΣΚΑΝΑ,  απέναντι στις υπόλοιπες 6 καλύτερες ομάδες της ηλικίας τους.  Μπράβο στον κόουτς και στους νεαρούς παίκτες του, που είναι ομάδα με όλη τη σημασία της λέξης, ενώ παίζουν ωραίο μπάσκετ  και συνεχίζουν !


Το ματς απέναντι στη Ε.Α.Ν.,  που σημειωτέον έφθασε αήττητη στην β φάση, ήταν διαφορετικό από το ντέρμπι που είχε παιχτεί προ ήμερών στο γήπεδό της, όταν κερδίσαμε στο τέλος. Η ομάδα μας επέβαλε εξ αρχής το δικό της λόγο, κυριαρχώντας σε όλες τις περιόδους. Ήδη στο α μέρος άγγιξε το νταμπλ σκορ και το κατάφερε στην 3ηπερίοδο. Έτσι το ματς κύλησε στο φινάλε με την ευρεία επικράτηση των 26 πόντων.Σε ένα τέτοιο ματς,  που από ντέρμπι έγινε άνετη νίκη, άπαντες είναι διακριθέντες ασχέτως δε του σκοραρίσματος, παίκτες όπως ο Παντέρμος  που έκαναν πολλές δουλειές στο γήπεδο, απλώς δε θα αναφέρουμε τους τρεις που τράβηξαν το σκορ, τον βομβαρδιστή Παπαδόπουλο από τα 6,75, τον αρχηγό Μπουρσούκη  και τον Τζάφα.
 
 5ος αγ.  Β΄ φάσης 6ου ομ. ΕΣΚΑΝΑ <2001>Σάβ  05.04.2014 <>γηπ. κλ.  Μοσχάτου ς<> ώρα  09.00 <> ( Διαιτητές :  Καλατζής  / …    )
 Α.Ο. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΟΣΧΑΤΟΥ   5529 Ε.Α.    ΝΙΚΑΙΑΣ         (  13-09 ,  29-15 ,  44-22 ,  55-29   )
Α.Ο.Ε.Μ  ( Τσαχαλος  Νίκος ) :   Μελισσουργός Κωστας   Κόκκαλης Αλέξανδρος  2 ,  Χρονόπουλος Γιάννης  2 ,  Παπαδόπουλος Αργ.  13( 3 τριπ. ),   Παντερμος Κ.   Δημητρόπουλος Παν. ,   Μίσσας Γιαννης  2 ,   Μπουρσούκης Γιάννης © 13 ( 1 τριπ. ),   Ορφανάκος Κώστας  ,   Λεντιάν Τζάφα © 10 ,  Σαρμουσάκης Στέλιος   ,  Παχής Αντώνης      ..  

 Ε.Α.Ν.  (   Κεφαλίδης  ) :   Κοχούρογλου   ,   Μαχαίρας  ,  Μενεξής  ,  Κάβουρας 10 ( 1 τριπ. ),   Ιορδανίδης  2 ,  Καϊτατζής,  Πολίτης  © 4 ,  Βέκρης   ,  Ηλιόπουλος  ,  Τάκης  3 ,  Γαλίτης – Μπουνάτσος      ..  
 


 η κατάταξη του 6ου ομίλου της β φάσης. Απομένει ο Αγώνας Έν. Ν. Περάμου/Μεγάρων -Ελευθερία που δεν θα μεταβάλει την σειρά.                               
                                 Ν-Η
Ελευθερία                 3-0

................................................
Ε.Α. Νικαίας              2-2 
Ε. Ν. Περαμ./ Μεγ.    0-3 

Απομένει ο τελευταίος άνευ βαθμολογικής σημασίας αγώνας,  Κυριακή 03.04.2014 ( ώρα 12.30) , στη Νέα Πέραμο με την Ένωση Νεας Περάμου/Μεγάρων.

Μια εβδομάδα μετά, το Σάββατο  12.04.2014,  ξεκινά η πρόκληση των αγώνων του φάϊναλ-7
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΤΕΛΙΚΩΝ ΟΥΔΕΤΕΡΑ ΓΗΠΕΔΑ

Αναμένεται να ξεκαθαρίσει η πρόκριση ανάμεσα στα ζευγάρια  Ελληνικό - Δραπετσώνα  &  Πρωτέας-Πανελευσινιακός

Περισσότερα στο http://eleftheriamoschatou.blogspot.com/2014/04/f-7.html

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad