Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014

Φωστήρας:Μπαίνει ο Σεχολάρι με τον Ολυμπιακό Βόλου!

Την Παρασκευή θα γυμναστεί με τους συμπαίκτες του, απουσίες ενόψει Ολυμπιακού Βόλου.

Κάθε μέρα και καλύτερα αισθάνεται ο Αλέξανδρος Σεχολάρι και όλα δείχνουν πως ο Τζάκι Ματάισεν θα είναι σε θέση να τον επαναφέρει και πάλι στο βασικό σχήμα και στην κορυφή της επίθεσης του Φωστήρα, στο παιχνίδι που ακολουθεί με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Βόλου. Ο νεαρός φορ και πρώτος σκόρερ του Φονέα στο πρωτάθλημα της Football League ετοιμάζεται να μπει στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης την Παρασκευή, καθώς οι ενοχλήσεις έχουν υποχωρήσει, και να θέσει σοβαρή υποψηφιότητα για το ντέρμπι της Κυριακής κόντρα στους πρωτοπόρους του Νοτίου Ομίλου.
Η συγκεκριμένη αναμέτρηση κρύβει αρκετές ιδιαιτερότητες για τον Φωστήρα, που θέλει τη νίκη για αρκετούς λόγους: κατ' αρχήν για να πάρει ρεβάνς από τη βαριά ήττα του πρώτου γύρου (5-1), να παραμείνει σε τροχιά play off και να διατηρήσει το αήττητο σερί του β' γύρου.
Πέραν της περίπτωσης του Σεχολάρι, ο Ματάισεν καταστρώνει τα πλάνα του με τρεις απουσίες, αυτές του τιμωρημένου Τεγούση και των τραυματιών Δημήτρη Γκίνο και Θωμά Μπαστάνη. Η προετοιμασία θα συνεχιστεί την Παρασκευή το πρωί, ημέρα που θα γίνουν οι τελικές δοκιμές για το κυριακάτικο παιχνίδι.

http://www.mikriliga.com/arthra/b-ethniki-notos/p/17306/mpainei-o-seholari

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad