Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014

Στην έβδομη θέση του κόσμου η Μαρία Πρεβολαράκη

Από άνοδο τεσσάρων θέσεων στην παγκόσμια κατάταξη των 53 κιλών, συνοδεύτηκε η δεύτερη θέση που κατέκτησε η Μαρία Πρεβολαράκη στο διεθνές τουρνουά Dan Kolov-Nikola Petrov.
Eσι από την 11η θέση που βρισκόταν τον περασμένο μήνα, η αθλήτρια του Εθνικού ΓΣ βρίσκεται πλέον στην 7η και όλα αυτά σχεδόν 15 ημέρες πριν από το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Φινλανδίας.
Στην πρώτη θέση της παγκόσμιας κατάταξης των 53 κιλών εξακολουθεί να βρίσκεται η Κινέζα Γιανάν Σουν, ενώ ακολουθεί η Ερντενετσιμέγκ Σουμίγια από την Μογγολία.
Η πρώτη επτάδα (και η προηγούμενη κατάταξη):
1 (1). Γιανάν Σουν (Κίνα)
2 (2). Ερντενετσιμέγκ Σουμίγια (Μογγολία)
3 (5). Μαρία Γκουρόβα (Ρωσία)
4 (6). Τατιάνα Ντεμπιέν (Γαλλία)
5 (7). Κάθριν Φουλπ-Άλεν (ΗΠΑ)
6 (-). Νατάλια Μπούντου (Ρουμανία)
7 (11).Μαρία Πρεβολαράκη (ΕΛΛΑΔΑ)
Σαββαροκύριακο με β` προκριματική φάση σε ΠΠ/ΠΚ
Με τη συμμετοχή περίπου 200 παλαιστών, θα διεξαχθεί αύριο την Κυριακή στο κλειστό γυμναστήριο της Δροσούπολης, η β` προκριματική φάση των πανελλήνιων πρωταθλημάτων παμπαίδων και πανκορασίδων. Αύριο θα πραγματοποηθεί το στιλ της ελληνορωμαϊκής σε παμπαίδες Α` και Β`, ενώ την επομένη της ελευθέρας καθώς και των πανκορασίδων.
Η τελική φάση της διοργάνωσης θα πραγματοποιηθεί στις Σέρρες στις 5 Απριλίου 2014.
Το αυριανό πρόγραμμα των αγώνων: 11.00 : Οριστική επιβεβαίωση αθλητών ανά κατηγορία Βάρους, 11.00 – 12.00 : Ιατρική εξέταση -  Ζύγιση - Κλήρωση, 13.00 : Έναρξη Αγώνων

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad