Κυριακή 9 Μαρτίου 2014

Παμπαίδες ΄Β:Νίκη εκτός έδρας πέτυχε ο Ικαρος Καλλιθέας επι των Αγίων Αναργύρων με 49-62 στον πρώτο αγώνα για την δεύτερη φάση του τουρνουά "Ανδρέας Μιαούλη'

Με το δεξί ξεκίνησε ο Ίκαρος Καλλιθέας τους αγώνες του για την δεύτερη φάση του τουρνουά Ανδρέας Μιαούλη όπου στο εκτός έδρας αγώνα του  με την ομάδα των Αγίων Αναργύρων νίκησε με 49-62 και πλέον για τον επαναληπτικό που θα γίνει το άλλο Σάββατο στο γήπεδο της Λάμπρου Κατσώνη θα πάει με το αβαντάζ της διαφοράς   των 13 πόντων.
Δυναμικά και ξεκίνησαν τα παιδιά του Στρίγκου τον αγώνα και πήραν γρήγορα το προβάδισμα με (2-5) και (4-7) στην συνέχεια η ομάδα των Αγίων Αναργύρων εκμεταλλευόμενη την αστοχία του Ικάρου πέρασε μπροστά με 9-7  αλλά γρήγορα μπόρεσε να  ισοφαρίσει σε (9-9)ο Ίκαρος και με   ένα ξέσπασμα τελείωσε το πρώτο δεκάλεπτο με  (11-16).

Στην συνέχεια έχοντας αποκτήσει καλό ρυθμό στο παιχνίδι του κατάφερε να τελειώσει το ημίχρονο με (20-34) έχοντας για την συνέχεια του αγώνα ένα καλό προβάδισμα.

Στο τρίτο δεκάλεπτο η καλή αγωνιστική κατάσταση του Ικάρου συνεχίστηκε όπου έφτασε σε κάποιο σημείο να προηγηθεί και με 20 πόντους διαφορά (28-48) τελειώνοντας το με (32-49).

Στο τέταρτο δεκάλεπτο παρότι ήταν αυτός ο  κυρίαρχος της κατάστασης ξαφνικά χαλάρωσε με αποτέλεσμα ο αντίπαλος κατάφερε να μειώσει την παραπάνω διαφορά στους 9 πόντους(48-57)  λίγο πριν το τέλος  αλλά γρήγορα υπήρξε η αντίδραση της ομάδας του Ικαρου με αποτέλεσμα η τελική διαφορά να διαμορφωθεί  στους 13 πόντους.

Σημασία έχει ότι τα παιδιά του Στρίγκου έχοντας την πολύ καλή ψυχολογία μπορούν και παίζουν πολύ καλύτερα και το δείχνουν φυσικά μέσα στο γήπεδο με το παιχνίδι τους, η φιλοδοξία τους για κάτι καλύτερο στο τουρνουά φαίνεται ότι είναι δυνατόν να μπορεί να εκπληρωθεί συνεχίζοντας να έχουν καλή απόδοση.

ΙκαροςΚαλλιθέας(Στρίγκος): ,Πιπερίδης,Χατζηπαυλής,Γαζής,Κοντιζάς,Αργυρός,Κοκκινος

Χριστόπουλος,Εμινίδης,Μαλλιωτάκης,Οικονόμου,Χατζιμιχάλης,

   

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad