Σάββατο 1 Μαρτίου 2014

«Χτύπάει» πλέι όφ ο Φωστήρας, 1-0 την Παναχαϊκή

Στην πρώτη τετράδα του Νοτίου ομίλου φιγουράρει ο Φωστήρας μετά το μεγάλο διπλό στην Πάτρα επί της Παναχαϊκής με 1-0.
Αυτή ήταν η τρίτη συνεχόμενη νίκη του «Φονέα» στο πρωτάθλημα, ο οποίος αρχίζει να κάνει όνειρα για άνοδο στα μεγάλα σαλόνια με μια ενδεχόμενη συμμετοχή στα πλέι όφ.
Το πρώτο ημίχρονο δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας με την Παναχαϊκή να έχει την υπεροχή και τις ευκαιρίες για να ανοίξει πρώτη το σκορ. Στο 32' ο Χιντζίδης εκτέλεσε το κόρνερ, αλλά δεν βρέθηκε κανείς παίκτης των Πατρινών για να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα. Στο 43΄ το σουτ του Βιγιαφάνε, εξουδετέρωσε χωρίς δυσκολία ο Γιαννιώτης.
Ότι δεν έκανε η Παναχαϊκή στο πρώτο ημίχρονο, το κατάφερε ο Φωστήρας στην επανάληψη και στο 52'. O Σμυρλής πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του, άφησε πίσω και τον Παπαδόπουλο και έδωσε το προβάδισμα στον "Φονέα". Η Παναχαϊκή προσπάθησε να αντιδράσει αλλά υστερούσε στην τελική προσπάθεια.
ΠΑΝΑΧΑΪΚΉ: Παπαδόπουλος, Σπίνουλας (64' Αποστολόπουλος), Χιντζίδης, Βαγγελόπουλος, Κάργας, Φατίον, Στεργίδης, Βιγιαφάνε, Λίτσης (24' Χούσα), Πλέγας (54' Ντα Κόστα), Πάτο.
ΦΩΣΤΉΡΑΣ: Γιανιώτης, Λύρας (79' Μακρίδης), Τασούλης, Κακαράς (57' Μουστόγιαννης), Αχείμαστος, Ρουγκάλας, Τεγούσης, Γαρουφαλιάς, Ζιάμπαρης, Εμέκα, Σμυρλής (74' Μπαστάνης).
ΠΗΓΗ

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad