Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

Μήνυμα του Προέδρου της ΑΕ Μοσχάτου κύριου Φαναρίτη προς τους φίλους της ομάδας για το σημερινό αγώνα Κυπέλλου ΑΕ Μοσχάτου-Εθνικού.



Φίλοι της ΑΕΜ,
Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την διαρκή στήριξη προς την αγαπημένη μας ομάδα και την μαζική παρουσία σας στους αγώνες, Σήμερα δίνουμε έναν αγώνα με έναν εξαιρετικό αντίπαλο τον Εθνικό τον οποίο θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε αγωνιστικά και μόνον.Θα δημιουργήσουμε μιά ζεστή ατμόσφαιρα για τους παίκτες μας χωρίς καμία αντέγκληση με αντιπάλους, χωρίς καμία ακρότητα μόνο με φωνές υποστήριξης για την ομάδα μας. Εσείς όλοι ξέρετε να δημιουργείτε όμορφη ατμόσφαιρα και με την μαζική σας παρουσία να συμπαρασταθείτε στο έργο των ποδοσφαιριστών. Οι αγώνες κερδίζονται στα γήπεδα και πρωταγωνιστές είναι οι ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων.
Οχι σε υβριστικά συνθήματα, μπράβο στις ενέργειες των ποδοσφαιριστών μας..Σεβασμό στον αντίπαλο, φιλοξενία στους φιλάθλους και την Διοίκηση του Εθνικού.. Ολοι πρέπει να καταλάβουν ότι το ποδόσφαιρο είναι χαρά και όχι πόλεμος. Οποιοσδήποτε από εμάς αντιληφθεί κάποια όχι σωστή συμπεριφορά πρέπει άμεσα να την απομονώσει και να την σταματήσει.

Σας ευχαριστώ όλους.




https://www.facebook.com/stefanos.fanaritis

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad