Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014

Σπουδαία εκτός έδρας νίκη για τις Κορασίδες της Ελευθερίας Μοσχάτου επι του Ιωνικού Νίκαιας με 52-60(13-22,31-34,39-44,52-60)

Θρίαμβος για τις κορασίδες μας μετά τη μεγάλη δίκαιη νίκη, που  ξεπέρασαν το εμπόδιο του βασικού μας αντιπάλου Ιωνικού στο κυνήγι της 2ης θέσης,  με μια  2η  φετινή νίκη σε βάρος του.  Έτσι η ομάδα μας "ξέβγαλε" την ήττα που είχε από τον Φοίνικα Π.  στον α' γύρο και από θέση οδηγού κυνηγά το στόχο της.
Μαρία Κορλού
Το ξεκίνημά μας ήταν εντυπωσιακό, όταν η ευστοχία μας απέξω διέλυσε τη ζώνη του Ιωνικού, ο οποίος όμως συνέχισε με αυτή την άμυνα και για τα 40 λεπτά, και δικαιώθηκε προς στιγμή στη μέση της 3ηςπεριόδου ώστε να προηγηθεί ( 39-35), αλλά η αντίδραση της ομάδας μας ήταν ακαριαία  και η αποκατάσταση της πρωτοπορίας ήταν άμεση, ενώ το γύρισμα, από το δίδυμο των κόουτς Κωνσταντίνου-Κακλέα και της δικής μας άμυνας σε ζώνη, βραχυκύκλωσε τον αντίπαλο έως το τέλος.
Φοβερό παιχνίδι για το 26σφαιρο πολυβόλο Κορλού, που κάλυψε και το κενό μιας από τις σκόρερ της ομάδας που ήταν τραυματίας (Μελίνα Καραπατάκη). Οι Ορφανού και Ζέτα Καραπατάκη ακολούθησαν σε απόδοση.  Μάχες έδωσαν και οι ψηλές, Καράτζαλη , Μαλλιαρού και  Ροδιτάκη .  Επίσης πάντα μαχητική εμφάνιση από την Ρεπούση.  Καμπεράκη  Ζ. , Αργυροπούλου  και  Μοβσεσιάν ξεχώρισαν από τον Ιωνικό.
 Η ομάδα μας χρησιμοποίησε  7 παίκτριες,  ενώ  6 ο  Ιωνικός, δείγμα της κρισιμότητας.   Όπως και να΄χει και οι δύο ομάδες έδωσαν μια μεγάλη μάχη.


Περισσότερα στο 

http://eleftheriamoschatou.blogspot.com/2014/02/2-2.html

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad