Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014

ΕΣΠΕΔΑ: Διπλασίασε τις νίκες του ο ΑΟΠΕ Μοσχάτου με την σημερινή του νίκη επι του Μελά Αγίος Ελευθέριος με 3-1 σετ (25-21,25-27,25-18,25-21)


Τα κορίτσια του ΑΟΠΕ Μοσχάτου  κατάφεραν με την σημερινή τους νίκη να κάνουν μέχρι στιγμής με το ξεκίνημα της( δεύτερης τελικής φάσης του πρωταθλήματος της ΕΣΠΕΔΑ  Β' γυναικών )  σε δύο αγώνες δύο νίκες και πλέον να έχουν καλή ψυχολογία για τα επόμενα παιχνίδια τα οποία δεν θα είναι και τόσο εύκολα μιας που στην φάση αυτή μετέχουν οκτώ ομάδες όπου έχει δεύτερο  γύρο με διπλούς αγώνες(14 σύνολο).

Η ομάδα μας δυσκολεύτηκε αρκετά για να αποκτήσει την νίκη διότι η αντίπαλος ομάδα προσπάθησε μέχρι το τέλος να κάνει την ανατροπή, ελπίζοντας ότι εάν  πετύχει να πάρει έστω και ένα ακόμη σετ  θα μπορούσε να της δώσει ένα βαθμό.

Η ομάδα του Μοσχάτου δεν μπόρεσε να έχει συνεχή καλή απόδοση,φάνηκαν κάποιες αδυναμίες της που σίγουρα θα πρέπει να τις προσέξει στην συνέχεια.

Από τον Μελά μας άρεσαν αρκετά η Κουρτάκη και η Λαγουτάρη.


Tον  αγώνα διαιτήτευσαν οι Μιχαηλογλου,Λιάκου οι οποίοι
 ήταν καλοί στο σημερινό τους έργο.
Σημειωτής ήταν η Ιωακειμίδου Εμμανουέλα. 

  

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad