Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2014

H συνέτευξη του Μαργαρίτη Χατζηαλέξη στο Εθνικός Tv για την χρονιά που έφυγε.

Στην απολογιστική  συνέντευξη του για τη χρονιά που φεύγει ,ο Μαργαρίτης Χατζηαλέξης ,μιλώντας στοΕθνικός Tv  ,χαρακτήρισε τη φετινή χρονιά ως ορόσημο , μίλησε για την πιο δύσκολη στιγμή  του το 2013 ,αλλά και για τη συνέχεια του Πρωταθλήματος. 



Αναλυτικά ο κόουτς μίλησε για :

Τις διαφορές πέρυσι με φέτος:

Η φετινή χρονιά δεν έχει καμία σχέση με την περσινή ..Προετοιμαστήκαμε κατάλληλα,κάναμε  τις μεταγραφές που έπρεπε  ,έχουμε δυναμώσει πολύ και αυτό φαίνεται μέσα από τα αποτελέσματα..Πέρυσι μαζευτήκαμε τελευταία στιγμή και κάναμε αυτά που ξέρουν όλοι..Οι παίκτες είναι πιο έμπειροι έχουμε μεγάλη ποιότητα και όποιος λείψει υπάρχει άξιος αντικαταστάτης.

Για το τι θέλει να βγάλει από τη μνήμη του το 2013
Με σημάδεψε το ματς στο Βύρωνα.. Εκεί κρίθηκαν και τα μπαράζ .Αν κερδίζαμε εκείνο το παιχνίδι θα ήταν όλα κατ ευχήν..Φέτος είναι χρονιά ορόσημο για όλους ..Ανοδος και τίποτα άλλο.

Για το αν υπάρχει άγχος
Αν το άγχος είναι δημιουργικό είναι καλό ,αλλά είναι αυτό που είπα ..Ο στόχος είναι ένας .

Για το αν ξεκαθαρίσει το τοπίο για το Πρωτάθλημα..
Ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει τίποτα παρά την απώλεια βαθμών του Αετού..Πάντα είμαι επιφυλακτικός ακόμα και αν η ποιότητα άλλα λέει.Αν όλα πάνε καλά και ξεκαθαρίσουμε θα αλλάξουν οι ρυθμοί και θα γίνονται φιλικά μέσα  στην εβδομάδα…

Για το δώρο που θέλει από τον Αγιο Βασίλη

Θέλω την άνοδο και είναι κάτι που το θέλω πιο πολύ ακόμα και από την προσωπική μου δουλειά..Γιατί ο  Πρόεδρος αξίζει τα πάντα καθώς μας παρέχει τα πάντα  ,μου έχει δώσει την ομάδα εν λευκώ  και πραγματικά θέλω  να τον ευχαριστήσω αλλά και η ομάδα να επιστρέψει εκεί που της αξίζει..

Πηγη

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad