Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013

Στο τέλος μίλησε ο «Φονέας»

Σπουδαία νίκη με ανατροπή πέτυχε ο Φωστήρας που επιβλήθηκε του Πανηλειακού με 2-1, κάνοντας αποφασιστικό βήμα για την απομάκρυνση του από την επικίνδυνη ζώνη.

Αν εξαιρέσει κανείς το πρώτο ημίχρονο το οποίο ήταν ένα παιχνίδι κέντρου με ελάχιστες φάσεις, η επανάληψη του αγώνα ήταν συναρπαστική. Ο Σταματής αντικατέστησε τον Γανωτή στο 46' και οκτώ λεπτά αργότερα άνοιξε το σκορ για τον Πανηλειακό με διαγώνιο σουτ. Ο Φωστήρας όμως δεν κατέθεσε τα όπλα του.

Στο 67' ο Κόντι εκτέλεσε φάουλ και ο Κακαράς με γυριστή κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Πίτκα (1-1). Ο "Φονέας" των γιγάντων ολοκλήρωσε την ανατροπή του στο 85΄ καθώς ο Παναγιωτόπουλος με πλασέ στην κίνηση έγραψε το τελικό το 2-1.
ΦΩΣΤΉΡΑΣ: Μοσχονάς, Αχείμαστος, Κακαράς, Εμέκα, Τεγούσης (66' Κουσούρης), Κουλιμπαλί, Ανδρίκος, Τασουλής (70' Λεοντίου), Μακρίδης (55' Κόντι), Σεχολάρι, Παναγιωτόπουλος.
ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΌΣ: Πίτκας, Κοτσώνης, Λίτσος, Γανωτής (46' Σταματής), Μαρτίνος (87' Μίλιεβιτς), Νάστος, Λιόσης, Κωνσταντινίδης, Μπιτάνγκ, Πίγκλα (63' Σουλελές), Χαλούλος.


http://www.onsports.gr/Podosfairo/Football-League/Notios-Omilos/item/364630-Sto-telos-milise-o-Foneas 

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad