Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2013

Παμπαίδες Β':Συναρπαστική νίκη με πολλές συγκινήσεις μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο πέτυχε ο Ίκαρος Καλλιθέας επί του ισάξιου Κρόνου με 52-49 για το τουρνουά "Ανδρέα Μιαούλη''.

Οι αρκετοί φίλαθλοι που βρέθηκαν σήμερα το πρωί στο κλειστό στάδιο της Μιαούλη είχαν την τύχη να παρακολουθήσουν ένα πολύ καλό και συναρπαστικό αγώνα ανάμεσα ίσως στις δύο καλύτερες ομάδες του δεύτερου ομίλου για το τουρνουά  "Ανδρέα Μιαούλη''.

Ο αγώνας μέχρι τα τελευταία δευτερόλεπτα ήταν συναρπαστικός και είχε την αγωνία για το ποια ομάδα τελικά θα επικρατήσει κάτι  φυσικά που είχε φανεί και σε προηγούμενους φιλικούς αγώνες ανάμεσα  τις δύο ομάδες για  αυτή την χρονιά.

Στο τέταρτο δεκάλεπτο ίσως τα είδαμε όλα και καλό μπάσκετ από τους πιτσιρικάδες με ωραίες ενέργειες και πολύ άτυχες στιγμές, που η μπάλα δεν ήθελε να μπει μέσα στο καλάθι,αλλά και μεγάλες διακυμάνσεις στο σκορ  και  ανατροπές πότε από την μία ομάδα αλλά και πότε από την άλλη ομάδα.

Συγκεκριμένα  το προβάδισμα τελειώνοντας το τρίτο δεκάλεπτο το είχε ο Κρόνος με 35-39 και ενώ στην αρχή του τέταρτου δεκαλέπτου πήρε μια  διαφορά με 36-41  ένα  ξέσπασμα των παιδιών του Στρίγκου έφεραν τα πάνω κάτω ώστε 5'.31''πριν το τέλος να γίνει το 47-41 υπέρ τους.Ο Κρόνος περίπου για τέσσερα λεπτά δεν κατάφερε να βάλλει κάποιο πόντο.Ενώ η πλάστιγγα έγερνε υπέρ του Ικάρου και πάλι είχαμε ανατροπή από την άλλη μεριά όπου ο Κρόνος εκμεταλλεύτηκε λίγο την αδράνεια αλλά και κάποια λαθάκια της ομάδας της Καλλιθέας  και ένα λεπτό πριν το τέλος κατάφερε να ισοφαρίσει τον αγώνα σε 48-48 παίρνοντας και το ψυχολογικό πλεονέκτημα ώστε  να φέρει τον αγώνα στα ίσα.

Από εκεί και μετά η ομάδα που  ήταν   ποιο προσεκτική στις λεπτομέρειες αλλά και ποιο ψυχωμένη τελικά ήταν και η κερδισμένη.Αυτός ήταν ο Ίκαρος που 45' δεύτερα πριν την λήξη βρήκε τον τρόπο να περάσει την μπάλα μέσα στην περιοχή και έχοντας το εύστοχο σουτ πήρε το προβάδισμα με 50-48 και στην συνέχεια εφαρμόζοντας την σωστή τακτική παίζοντας πολύ καλή άμυνα κατάφερε να  τελειώσει  και το αγώνα με το υπέρ του 52-49.

Η ομάδα του Ικάρου πέτυχε την πέμπτη συνεχή νίκη της μένει αήττητη και συνεχίζει την προσπάθειά της με σκοπό να πετύχει τους στόχους που έχει βάλλει για την φετινή χρονιά.

Αξίζουν συγχαρητήρια όλοι οι πρωταγωνιστές αυτής της νίκης (προπονητής-αθλητές) αλλά και στους γονείς που δεν σταματούν να είναι τόσο κοντά στα παιδιά τους και να τους συμπαραστέκονται με τον καλύτερο τρόπο που μπορούνε.

Τα δεκάλεπτα του αγώνα (8-12,24-25,35-39,52-49) 

Τον σημερινό αγώνα διαιτήτευσε ο  Μαυρέλης.

 

Ικαρος Καλλιθέας(Στρίγκος): Λιάκος,Χατζηπαυλής,Γαζής,Κοντιζάς,Φιλόσοφος,Χριστόπουλος,Εμινίδης, Μαλλιωτάκης,Οικονόμου,Χατζιμιχάλης,Διαμαντίδης.Πιπερίδης.

Κρόνος Αγίου Δημητρίου(Περαντωνάκης):Πυλιώτης,Παπαδόπουλος,Τσάβις,  Κρητικός,Χαραλάμπους,Αναγνωστάκης,Βακάλης,Δρίτσας,Χρήστου,Αγγελόπουλος Λουζής,Φλούδας.  

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad