Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013

Κύπελλο ΕΠΣΠ:Νίκη με 4-0 ο Εθνικός επι της ΑΕ Περάματος -Δείτε και τα υπόλοιπα αποτελέσματα της 5ης Φάσης.


Το πλέον αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση του στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Πειραιά πραγματοποίησε η ομάδα του Εθνικού  που μετά από μία εξαιρετική εμφάνιση νίκησε  την  ΑΕ Περάματος με 4-0.

Ο Εθνικός ξεκίνησε δυνατά με σκοπό να δείξει  ποιός είναι το αφεντικό του ματς και  στο 6ο λεπτό ο Σούφλας βρέθηκε τετ α τετ με τον Τριανταφυλλόπουλο ο οποίος βγήκε νικητής στη μεταξύ τους μάχη. Λίγα λεπτά μετά σε κεφαλιά του Κωνσταντακόπουλου ο Βουτσινάς είπε όχι...
14ο λεπτό και ο Εθνικός ανοίγει το σκορ με τον Παυλάκη που εκμεταλλεύτηκε ασίστ του Σαμιώτη και στην κίνηση πάνω "κρέμασε"τον αντίπαλο κίπερ...
Oι Πειραιώτες είναι καλύτεροι και απώλεσαν ευκαιρία στο 25 όταν ο Σπήλιος έβγαλε μπαλιά για τον Σαμιώτη ο οποίος στην κίνηση έκανε σουτ που δεν βρήκε στόχο..
 Δεύτερο γκολ για τον Εθνικό  με κεφαλιά Σαμιώτη στο 45 από σέντρα του Παυλάκη..
59 ο λεπτό και η πρώτη κίνηση απο τον πάγκο του προπονητή μας είναι  η είσοδος του Ηλιόπουλου στη θέση του Παυλάκη.
Στο 75 ο Παυλόπουλος πήρε τη θέση του Σταφσουλάι ,ενώ τρία λεπτά αργότερα ο Ηλιόπουλος έκανε το 3-0 εκμεταλλευόμενος κίνηση παίκτη και πάλι από αριστερά του Γερόλυμου..
H 3η αλλαγή για την ομάδα του Εθνικού ήταν ο Γκορόγιας στη θέση του Σπήλιου, ενώ υπήρξε αποβολή του Πατέστου .για διαμαρτυρία..Μάλιστα ο παίκτης είχε μπεί στο ματς λίγα λεπτά πριν και αντίκρυσε κόκκινη κάρτα για έντονες διαμαρτυρίες σε φάση στην οποία το Πέραμα ζητάει πέναλτι..
Φοβερή  εκτίναξη του Βουτσινά σε φάουλ του Μπαριάμογλου....
Το κερασάκι στην τούρτα μπαίνει απο τον Αργύρη Σάμιο για το 4-0 που με ψύχραιμο πλασέ απο πάσα του Γερόλυμου πέτυχε το 4ο γκολ..
Στο 91, ο Βουτσινάς σε ανεπανάληπτο τετ α τετ νίκησε το  Γελασάκη  κρατώντας το 4-0.



περισσότερα στο
http://ethnikos-fc.blogspot.gr/2013/12/e-live.html

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad