Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013

Τήν εκτός έδρας ήττα γνώρισε ο Φωστήρας απο τον Παναιγιάλειο με 1-0.

Ένα γκολ του Ακπαρίδη στο 24' έμελλε να κρίνει την αναμέτρηση μεταξύ του Παναιγιάλειου και του Φωστήρα στο Αίγιο.
Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο ματς κι έψαξαν από νωρίς το γκολ. Αυτό ήρθε λίγο πριν τη συμπλήρωση 24 λεπτών, όταν σε μια φάση διαρκείας μέσα στην περιοχή του Φωστήρα οι αμυντικοί των φιλοξενούμενων έδιωξαν στο σουτ του Λαζανά, αλλά ο Ακπαρίδης δοκίμασε νέο σουτ το οποίο κατέληξε στα δίχτυα του Μοσχονά.
Μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους δεν υπήρξαν ευκαιρίες για τους δύο αντιπάλους. Το δεύτερο ημίχρονο βρήκε ξανά τον Παναιγιάλειο στο προσκήνιο. Οι παίκτες του Νίκου Κουρμπανά έψαξαν το δεύτερο γκολ, αλλά έπεσαν πάνω στον εκπληκτικό Μοσχονά ο οποίος ήταν με διαφορά ο καλύτερος παίκτης για την ομάδα του Ταύρου.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Φωστήρας δεν δημιούργησε ούτε μία καλή ευκαιρία στην επανάληψη, αν και βρισκόταν πίσω στο σκορ.
Το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή βρήκε τον Παναιγιάλειο να ανεβαίνει στους 19 βαθμούς και την 6η θέση όπου ισοβαθμεί με τον Ηρακλή Ψαχνών. Στον αντίποδα οι ηττημένοι έμειναν στους 13 βαθμούς και την 8η θέση. Εκεί συγκατοικούν με την Παναχαϊκή.
Παναγιάλειος (Ν. Κουρμπανάς): Ανδρούτσος, Παπαχρήστος, Σανδραβέλης, Ιωάννου, Τ. Παπαδόπουλος, Γκοτσούλιας (87' Γκούμας), Αργυρόπουλος (46' Διαμαντόπουλος), Ακπαρίδης, Μπούνας, Σκαρτσίλας (80' Μπουρλάκης), Λαζανάς

Φωστήρας (Τ. Ματάισεν): Μοσχονάς, Κακαράς, Σεχολάρι, Τασουλής, Εμέκα, Παναγιωτόπουλος, Ανδρίκος, Αχείμαστος, Γαρουφαλιάς (67' Τεγούσης), Γιαννούλης (72' Λεοντίου), Κουσουρής (72' Ζιαμπάρης)

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad