Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2013

Mε τριάρα πέρασε η ΑΕ Μοσχάτου το ντέρμπι με την Δόξα Πειραιά με δύο γκόλ του Κοντοπάνου και ένα του Στούπη.

Παίζοντας σήμερα ποδόσφαιρο ουσίας η ομάδα του Μοσχάτου μας κατάφερε να πάρει αυτό που ήθελε αλλά και για αυτό που πολύ σωστά είχε προετοιμαστεί ολόκληρη την εβδομάδα (την νίκη).
Μία ομάδα πολύ καλά στημένη που δεν άφησε πολλούς διαδρόμους για να μπορέσει να απειλήσει και να δημιουργήσει προβλήματα η αντίπαλος ομάδα αλλά με αντεπιθέσεις διαρκείας κατάφερε να αιφνιδιάσει την Δόξα  και πρώτα στο 13'  προηγήθηκε  με 0-1 αφού ύστερα  από κόντρα του Ατματζίδη έφτασε η μπάλα στα πόδια του Κοντοπάνου όπου  με ψηλοκρεμαστή μπαλιά έκανε το πρώτο γκολ της ομάδας μας. 

Και πρωτού καλά -καλά συνειδητοποιήσουν  οι πολλοστοί φίλαθλοι που βρεθήκανε στο στάδιο για να υποστηρίξουν σήμερα το μεσημέρι το Μοσχάτο τι  θετικό είχε συμβεί, ο Στούπης τους  εκτίναξε στον ουρανό γράφοντας στο 17' το 0-2. 

Από εκεί και μετά μέχρι την λήξη του ημιχρόνου  την υπεροχή  μέσα στο γήπεδο την είχε το  Μοσχάτο όπου στο 32' είχε δοκάρι με τον Ατματζίδη.

Με την λήξη του σαρανταπεντάλεπτου η Δόξα έχασε μοναδική ευκαιρία όπου σε τε-τα-τε του Σωρώτου με τον Αθανασόπουλο ο πρώτος απέτυχε να κάνει το 1-2.

Στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο με το Μοσχάτο να προσέχει αρκετά την άμυνά του προσπαθώντας να μην δώσει ευκαιρίες στον αντίπαλό του να μειώσει στο σκοράριμα.

Στο 70' έγινε η ποιο καλή ευκαιρία όπου σε τε-τα-τε του Στούμπη  με τον Παγώνη απέκρουσε σε άουτ ο τερματοφύλακας της Δόξας Πειραιά.
Αυτό που δεν έκανε ο Στούπης στο 72' το κατάφερε και πάλι ο Κοντοπάνος με μακρινό σουτ λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 0-3 όπου πλέον ανέβασε την ομάδα του ακόμη ψηλότερα στην βαθμολογία και εάν τελικά αύριο η Αίγινα καταφέρει να κόψει βαθμό ή βαθμούς από τον Ερμή Κορυδαλλού δεν αποκλείεται να δούμε και πρώτη στην βαθμολογία την ομάδα του Μοσχάτου μας.

Την επόμενη αγωνιστική το Μοσχάτο θα αντιμετωπίσει την ΑΕ Νίκαια.     

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad