Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013

Διαφωνία ΚΑΕ κι Ερασιτέχνη!

Ο Ερασιτέχνης Ίκαρος εξέφρασε την διαφωνία του με όσα είχε υποστηρίξει ο Δημήτρης Παπαδόπουλος σχετικά με την συνεργασία της ομάδας με τον πρόεδρο του οργανισμού παιδικής αγωγής και άθλησης του Δήμου Καλλιθέας, Γιώργο Μαργωμένο.  
 
Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος είχε υποστηρίξει πως ο Γιώργος Μαργωμένος βάζει… εμπόδια στον Ίκαρο και ο Ερασιτέχνης έσπευσε να απαντήσει:  
Η ανακοίνωση του Ικάρου αναφέρει: 

«Σχετικά με την ανακοίνωση του εκ των ιδρυτών της ΚΑΕ Δημήτρη Παπαδόπουλου θέλουμε να δηλώσουμε ότι δεν μας βρίσκει σύμφωνους και ότι η συνεργασία μας με τον Δήμο Καλλιθέας κινείται στα όρια των απαιτήσεων που υπάρχουν για την ανάπτυξη του σωματειακού  αθλητισμού της πόλης μας. Σε ό,τι αφορά τον πρόεδρο του οργανισμού παιδικής αγωγής και άθλησης κ.  Γεώργιο Μαργωμένο θεωρούμε ότι έχει προσφέρει τα μέγιστα στην ανάπτυξη του αθλητισμού της πόλης μας και τα όποια προβλήματα και αν υπάρχουν τα συζητούμε απευθείας με την διοίκηση του δήμου και όχι μέσω ανακοινώσεων.

Ο πρόεδρος του ερασιτέχνη Ικάρου
Άκης Μιχαλάς».


Διάβασε περισσότερα στο:

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad