Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013

Παμπαίδες Β':Εντυπωσιακή νίκη πέτυχε ο Ικαρος Καλλιθέας εκτός επι της Γ.Σ Ηλιούπολης με 41-59 για το τουρνουά "Ανδρέα Μιαούλη''.

Τα παιδιά του Στρίγκου σήμερα το πρωί στο γήπεδο της Ηλιούπολης εντυπωσίασαν με την απόδοσή τους και χωρίς να σταματήσουν τον πολύ καλό ρυθμό που είχαν από την αρχή του αγώνα νίκησαν με 41-58 την αξιόλογη ομάδα της Γ.Σ Ηλιούπολης.

Ο Ίκαρος έδειξε ότι έχει ένα πολύ καλό σύνολο σε όλες τις γραμμές του όπου με το καλό πρεσάρισμα που έκανε αλλά και τα πολύ καλά ριμπάουντ που κατάφερε να πάρει σε άμυνα αλλά και στην επίθεση έδειξε ότι σήμερα ήταν ο καλύτερος και ότι δίκαια πήρε την σημερινή νίκη.

Το σημαντικό πλέον είναι ότι υπάρχει μεγάλη αισιοδοξία στην ομάδα όπου με την αναμενόμενη σκληρή δουλειά όλοι περιμένουν ότι   η απόδοση της θα ανέβει ακόμα παραπάνω.

Σε τρεις αγώνες έχει πετύχει τρεις νίκες και την επόμενη αγωνιστική θα αντιμετωπίσει στο γήπεδο της Λάμπρου Κατσώνη την ομάδα του Παλαιού Φαλήρου.

Απών ήταν πάλι  ο Διαμαντίδης ο οποίος  δεν μπορούσε να συμμετάσχει λόγω τραυματισμού στα δάκτυλα του χεριού του αλλά   κάθονταν στο πάγκο της ομάδας  και που ελπίζουμε στον επόμενο παιχνίδι  θα μπορέσει και αυτός θα  αγωνιστεί. 

Τα δεκάλεπτα του αγώνα  (7-19,25-37,33-47,41-59)

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad