Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2013

Παμπαίδες Β':Επανήλθε στις νίκες ο Ικαρος Καλλιθέας

Στις νίκες επανήλθε σήμερα ο Ίκαρος Καλλιθέας ύστερα από την τελευταία φιλική ήττα από τον Κρόνο. Στο σημερινό φιλικό αγώνα που έδωσε στο γήπεδο της Λάμπρου Κατσώνη επιβλήθηκε με 42-29 του  Άρη Πετρούπολης  και έτσι έκανε καλύτερη  την ψυχολογία του για την συνέχεια και ειδικότερα το επόμενο Σάββατο τα παιδιά του Στρίκου  ξεκινούν  τις υποχρεώσεις τους με τον Παναθηναϊκό στο τουρνουά του "Ανδρέα Μιαούλη"που διοργανώνει ο Ίκαρος Καλλιθέας.


Οι δύο ομάδες στην περισσότερη διάρκεια του αγώνα συμβάδιζαν στο σκορ με αλλεπάλληλες ανατροπές στο προβάδισμα.Όπου στο τελευταίο οκτάλεπτο η ομάδα του Ικάρου έδειξε την δύναμή της με το δυνατό όπλο που διέθετε ειδικά σήμερα την άμυνά της (μόνο ένα πόντο πέτυχε ο   αντίπαλος στο τελευταίο οκτάλεπτο.) Μετατρέποντας το εις βάρος της 26-28 σε42-29.


Να επισημάνουμε ότι η ομάδα του Άρη Πετρούπολης πέρσι συμμετείχε στον τελικό του πρωταθλήματος μίνι της ΕΣΚΑ και σήμερα είχε αρκετές ελλείψεις βασικών παικτών της.
  
 Τα οκτάλεπτα του αγώνα (12-11,23-23,26-28,42-29)

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad