Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

Πιάνουν δουλειά οι «νέοι» στον Φωστήρα!

Με καθυστέρηση μιας ώρας ξεκίνησε η Γενική Συνέλευση του ΤΑΠ Φωστήρα στην αίθουσα 7 των δημοτικών σφαγείων του Ταύρου. Ο λόγος που η ΓΣ άρχισε στις 20:00 και όχι στις 19:00 όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί ήταν επειδή καθυστέρησε να έρθει ο πρόεδρος των "κιτρινόμαυρων", Σταμάτης Καζαντζής. Η διαδικασία κράτησε περίπου μία ώρα και έγινε παρουσία περίπου 40 ατόμων (μέλη της διοίκησης και φίλαθλοι της ομάδας).

Η πλευρά του Σταμάτη Καζαντζή (παρά τις αρχικές αντιρρήσεις που είχαν ορισμένα μέλη) άκουσε με μεγάλη προσοχή τις προτάσεις των κ.κ Νίκου Μπάρμπη και Κωνσταντίνου Κούρτη, οι οποίοι εκπροσωπούν ομάδα επιχειρηματιών που θέλει να εμπλακεί στα διοικητικά και να... τρέξει όλα τα ζητήματα που αφορούν τον σύλλογο.

Σημαντικότερο απ' όλα είναι η μετατροπή από ΤΑΠ σε ΠΑΕ και στη συνέχεια το θέμα του προπονητή (αν θα ανανεωθεί η συνεργασία με τον Θύμιο Γεωργούλη ή θα στραφούν σε άλλον τεχνικό), όπως και η στελέχωση του ρόστερ. Επίσης, η πλευρά των επιχειρηματιών τόνισε στην τωρινή διοίκηση ότι βρίσκεται σε θέση να φέρει νέους χορηγούς στην ομάδα για να αυξηθούν τα έσοδα της, αλλά και να πετύχει την καλύτερη δυνατή ενίσχυση στη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού.

Ο πρόεδρος του Φωστήρα πείστηκε από τη διάθεση που έδειξαν οι δύο άνδρες και τους "έκλεισε" ραντεβού το απόγευμα της Πέμπτης στα γραφεία του συλλόγου στο γήπεδο του Ταύρου παρουσία του λογιστή της ομάδας για να ξεκινήσουν τις διαδικασίες οργάνωσης. 

 
 

http://www.mikriliga.com/portal/arthro.php?id=18011

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad