Πέμπτη 16 Μαΐου 2013

Με δύναμη ψυχής θα αγωνιστούν για την νίκη στην σημερινή τους δεύτερη αναμέτρηση τα κορίτσια της Ελευθερίας Μοσχάτου με το Παλαιό Φάληρο για τα "play off" στο γήπεδο του Μοσχάτου.



Η ομάδα μας σήμερα το βράδυ(21:00μμ) στο γήπεδο της Μιαούλη θα αγωνιστεί αποφασισμένη για να ισοφαρίσει τις νίκες σε (1-1) απέναντι στην υπολογίσημη ομάδα του Παλαιού Φαλήρου για τον θεσμό των  "play off" της 'Α ΕΣΚΑΝΑ.

Τα κορίτσια μας έχουν δύναμη και πάθος και φέτος πάντα στα σύσκολα καταφέρνουν να δείχνουν τον καλύτερο εαυτό τους.Στον σημερινό αγώνα τους έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη και πιστεύουμε ότι θα καταφέρουν να κερδίσουν ώστε την  Κυριακή (19-5-13) να πάνε στο βοηθητικό γήπεδο του ΣΕΦ όπου εκεί θα δοθεί ο τρίτος και τελευταίος αγώνας όπου ο νικητής του χρόνου θα αγωνίζεται στην Α2 κατηγορία γυναικών.

Αυτό που βλέπουμε είναι ότι ο Μοσχατιώτικος φίλαθλος κόσμος θα δώσει και σήμερα το παρόν του και θα συμπαρασταθεί με τον καλύτερο τρόπο στην ομάδα του πράγμα που συνηθίζει ιδιαίτερα να το κάνει στα τελευταία κρίσιμα παιχνίδια της ομάδας μας.

Τα κορίτσια μας έχουν την δύναμη και την θέληση για την σημερινή νίκη.
Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία.

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad