Σάββατο 18 Μαΐου 2013

Σπυρίδων: Θέλω να επιστρέψω ενεργά!

Πέντε "γεμάτες χρονιάς" στην ομάδα του Φωστήρα, με μία άνοδο στη Γ' Εθνική και με τρία Κύπελλα ΕΠΣΑ, φανερώνουν το πόσο σημαντικό ρόλο έχει παίξει στην σύγχρονη ιστορία του συλλόγου ο Νίκος Σπύριδων. Ο έμπειρος παράγοντας δείχνει διατεθημένος μετά την απόχωρηση του από τους "κιτρινόμαυρους" το καλοκαίρι του 2009 να επιστρέψει ενεργά στον Φωστήρα και μαζί με τον νυν πρόεδρο της ομάδας, Σταμάτη Καζαντζή να βοηθήσει για να μπορέσει ο σύλλογος να σταθεί επάξια στη Β' Εθνική!

Ο Νίκος Σπυρίδων με δηλώσεις του στη mikriliga.com επιβεβαιώνει την πρόθεση που έχει να εμπλακεί στα διοικητικά του Φωστήρα: "Θέλω να επιστρέψω στην ομάδα ενεργά για να τη βοηθήσω να προχωρήσει τη νέα χρονιά στο δύσκολο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής. Επιθυμώ να έχει μία καλή θέση στη Β' ή και κάτι παραπάνω! Από την άλλη,  θέλω να τονίσω ότι μπορώ να συμπράξω με τον τωρινό πρόεδρο, καθώς έχω μιλήσει μαζί του πολλές φορές και μαζί προσπαθούμε να δούμε ποιο θα είναι το σχέδιο που θα καταστρώσουμε για τη νέα χρονιά!"

Αξίζει να αναφέρουμε ότι μετά την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής αναμένεται να υπάρξουν άμεσες εξελίξεις με την συμμετοχή του Νίκου Σπυρίδωνα στη διοίκηση του Φωστήρα, κάτι το οποίο αυτομάτως θα ενεργοποιήσει τον σχεδιασμό της νέας χρονιάς!


http://www.mikriliga.com 

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad