Παρασκευή 17 Μαΐου 2013

«ΟΙ ΧΟΡΗΓΙΕΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΕΙΡΑΪΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΥΠΟ ΟΡΟΥΣ…»





Διαβάσαμε με χαρά τη δήλωση του Νέου Ποδοσφαιρικού Πειραιά σχετικά με την ανάληψη του ποσού για την κάλυψη των διαιτητών στους αγώνες του πειραϊκού ποδοσφαίρου και στην οποία, φυσικά, δεν διευκρινίζεται  αν είναι για μία αγωνιστική περίοδο… ή για όλη την τετραετία.
Αντιλαμβανόμενοι το μέγεθος του ποσού και αυτής της "προσφοράς" μας έρχεται στο μυαλό η παροιμία: "φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντας".
Δελεάζοντας τα σωματεία ποικιλοτρόπως με μοναδικό σκοπό την αναζήτηση και εξεύρεση μερικών ψήφων ακόμα, δεν πρόκειται να αποτελέσει ΕΓΓΥΗΣΗ για το "καλύτερο αύριο"  του Ποδοσφαιρικού Πειραιά που επιζητούν. 
Επίσης η οποιαδήποτε μορφής χορηγία προς τα πειραϊκά σωματεία, ανακουφίζοντάς τα οικονομικά, θα έπρεπε να ήταν ΔΕΔΟΜΕΝΗ και όχι εξαρτημένη από το ποιος θα κερδίσει τις εκλογές!
Όσα όμως και να είναι τα δώρα που προσφέρουν, σίγουρα δεν θα μπορούν να εγγυηθούν το πιο βασικό στοιχείο για τη διεξαγωγή των πειραϊκών πρωταθλημάτων: την ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ!
Ας πάψουν να μηδενίζουν τα 4 χρόνια δουλειάς αυτής της διοίκησης, που από το πρωί μέχρι το βράδυ, κάθε μέρα, εργαζόταν για να λύσει όποιο πρόβλημα αγωνιστικό ή μη προέκυπτε (με τα όποια λάθη της).
Θα πρέπει επίσης να μην εμφανίζονται ως οι μοναδικοί σωτήρες του πειραϊκού ποδοσφαίρου, στη ζωή υπάρχει το παρών, το μέλλον αλλά υπάρχει και το παρελθόν.
Και σίγουρα κάποιοι δεν μπορούν να είναι υπερήφανοι για αυτό...
Οι παράγοντες των σωματείων μόνο χθεσινοί δεν είναι, θυμούνται και ξέρουν!
Ας αποφασίσουν μόνοι τους τι ποδόσφαιρο θέλουν, χωρίς δώρα και υποσχέσεις της τελευταίας στιγμής.
Εμείς θα σεβαστούμε, όπως κάναμε μέχρι τώρα, την όποια απόφασή τους.


Η Συντονιστική Επιτροπή του Συνδυασμού

Επικοινωνία:
Email συνδυασμού: podosferiki.sinergasia@gmail.com
Facebook: podosferiki sinergasia

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad