Σάββατο 25 Μαΐου 2013

Aναγέννηση Μοσχάτου:Ένα βήμα ακόμη.....


Ήταν ένα βήμα ακόμη. Το πιο σημαντικό..... εως το επόμενο. Με εμφαντική επικράτηση. πάρα πολύ καλή μπάλα, με ψυχή και πείσμα από όλα τα παιδιά επικράτησαν πολύ πιο εύκολα απ΄ότι δείχνει το τελικό σκορ, με 5-1 της αντίστοιχης ομάδας του ΠΑΟ ΡΟΥΦ, χάνοντας πολλές ευκαιρίες για ακόμη μεγαλύτερο σκορ. Με τη νίκη τους αυτή πέρασαν στην τετράδα του τουρνουά και παίζουν το άλλο Σάββατο στον ημητελικό διεκδικώντας την πρόκριση στο μεγάλο τελικό.
'Ολα τα παιδιά παίξαν θαυμάσια αλλά αυτός που πραγματικά ξεχώρισε για ένα ακόμη παιχνίδι ήταν και πάλι ο Στελάρας πετυχαίνοντας για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι χατ τρικ, με τρία εκπληκτικά και σπάνια σε εκτέλεση για την ηλικία του γκολ. Για την ιστορία του αγώνα τα άλλα δυο τέρματα, το πρώτο και το τρίτο πέτυχε ο Νικόλας.
Ο στόχος ήδη έχει επιτευχθεί για την Αναγέννηση. Όταν παίρναμε την απόφαση να πάρουμε μέρος σε αυτό το τουρνουά λέγαμε να μπούμε στη δεκάδα καλά είναι. Κι όμως δεύτερη στην κανονική διάρκεια και συνεχίζουμε ανάμεσα σε πολύ καλές ομάδες.
Νίκη με μεγάλη σημασία η σημερινή και αφιερωμένη από όλη την ομάδα στον προπονητή μας τον Νικόλα τον Καρουσάκη, ο οποίος άφησε για λίγο το ιδιαίτερα σοβαρό προσωπικό του πρόβλημα και παραβρέθηκε στον πάγκο της ομάδας δίπλα στα παιδιά.
Σε ευχαριστούμε Νικόλα και καλό κουράγιο.
 
https://www.facebook.com/anagenisimoshcatou?ref=stream&hc_location=stream 

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad