Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

Ημιτελικά αγώνων "Play off" Α΄Γυναικών ΕΣΚΑΝΑ: Τον δεύτερο και ποιό κρίσημο αγώνα της δίνει σε λίγη ώρα η Ελευθερία Μοσχάτου εναντίον της ομάδας της ΑΟΝΑ.

Τα κορίτσια της Ελευθερίας Μοσχάτου παρουσιάζονται  πλέον έτοιμα να δώσουν σε λίγη ώρα(21,00μμ) στο κλειστό της Μιαούλη τον ποιό κρίσιμο  αγώνα τους που σε περίπτωση νίκη  θα προκριθούν στον τελικό  του θεσμού μιάς και έχουν νικήσει στο πρώτο αγώνα στο γήπεδο της Αργυρούπολης τον ΑΟΝΑ με 40-50.
 Στον τελικό εαν προκριθούν  θα αντιμετωπίσουν την ομάδα του Παλαιού Φαλήρου όπου νίκησε  δύο φορες την ομάδα του Φοίνικα   Πειραιά(Στο ΣΕΦ 48-39και στο Σαλπέα 40-59) και προκρίθηκε στο τελικό ώπου η  ομάδα που θα μπορέσει να κάνει δύο νίκες θα αγωνίζεται του χρόνου στην Α2 κατηγορία.

Η Ελευθερία  διακατέχεται απο πολύ καλή ψυχολογία και παρουσιάζεται έτοιμη για νίκη στην σημερινή της καθοριστική αναμέτρηση που σίγουρα θα έχει στο πλευρό της αρκετό Μοσχατιώτικο μπασκετικό κόσμο.

Καλη επιτυχία κορίτσια.

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad