Δευτέρα 15 Απριλίου 2013

ΕΣΚΑΝΑ ΜΙΝΙ ΑΓΟΡΙΑ ΄Β ΦΑΣΗ:Hττα του Ολυμπιακού με 34-30 απο την Ενωση Αμφιάλης

Ένα πολύ συναρπαστικό αγώνα παρακολούθησαν οι λίγοι θεατές σήμερα το μεσημέρι στο ΣΕΦ όπου αναμετρήθηκαν οι ομάδες των μίνι στα αγόρια του Ολυμπιακού και της Ένωσης Αμφιάλης.
Η ομάδα της Αμφιάλης υπερείχε στις λεπτομέρειες και αυτό φάνηκε ιδιαίτερα στο δεύτερο οκτάλεπτο όπου το εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο.Εκεί όπου στο πρώτο οκτάλεπτο έχανε με 12-6 τελικά κατάφερε να περιορίσει αισθητά την ομάδα του Ολυμπιακού παίζοντας πολύ καλή άμυνα (ο Ολυμπιακός έβαλε μόνο δύο πόντους)  και να κάνει το 14-17 και να πάει στα αποδυτήρια έχοντας μαζί της την καλή ψυχολογία.

Στην συνέχεια ο Ολυμπιακός στο τρίτο οκτάλεπτο προσπάθησε να γυρίσει το παιχνίδι αλλα΄μετά από γερές μάχες δεν άλλαξε η διαφορά του σκορ(20-23).

Στο τέταρτο οκτάλεπτο ο προπονητής του ΟΣΦΠ Καριπίδης έριξε όλα τα όπλα του στο αγώνα για την ανατροπή όπου στις αρχές με τον Χριστόπουλο έκανε το 22-23 και σε εκτέλεση της βολής δεν κατάφερε να ισοφαρίσει τον αγώνα και ίσως να  άλλαξε προς το καλύτερο τα πράγματα.Αλλά και πάλι λίγο πριν το τέλος ενώ το σκορ ήταν 30-33 υπέρ της Αμφιάλης ο Πετρόπουλος σε σουτ έξω από την περιοχή απέτυχε να κάνει την ισοφάριση.
Η ένθερμη κερκίδα όπου σήμερα την αποτελούσαν αρκετοί  γονείς των παικτών του ΟΣΦΠ.

Το τελικό αποτέλεσμα δεν αδικεί τον ΟΣΦΠ θα μπορούσε φυσικά με λίγη τύχη να ήταν διαφορετικά τα πράγματα.Πάντως παρά την ήττα βγήκαν πολύ θετικά συμπεράσματα τα οποία σίγουρα η ομάδα  θα τα εκμεταλλευτεί στον τελευταίο αγώνα  με αντίπαλο την πρωτοπόρο ομάδα του ΑΟΝΑ στην Αργυρούπολη που ίσως φέρουν και την νίκη στον ΟΣΦΠ.

Τα οκτάλεπτα του αγώνα (12-6,14-17,20-23,30-34)


Ολυμπιακός(Καριπίδης):Πετρόπουλος 15,Κατσάνι 8,Χριστόπουλος 4,Πειρακάκης 2,Λατσώνας1,Τσάνης,Πετρολέγκας,Ασκονίδης,Τενόπουλος,Βαρβαρέσος,Μερισιώτης,Μενεγός.

Ενωση Αμφιάλης(Χασάπης):Πάλλας ,Χειλαδάκης Ν 4, Ξενάκης 6,Μπέλλος 7,
Γιανναζας 4,Χειλαδάκης Ν 2,Βασιλάκος3,Κορδας,Τσάφος,Δριβας 2,Παντέλας 6,Στάγιας.

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad