Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

. Συγχαρητήρια στην ομάδα του Φωστήρα για την μεγάλη της νίκη.

Την ανωτερότητα του Φωστήρα αναγνώρισε η διοίκηση του Αχαρναϊκού, η οποία έδωσε συγχαρητήρια στην ομάδα του Ταύρου για τη νίκη της στο μεταξύ τους παιχνίδι στο Μενίδι. 

Παράλληλα, οι «πράσινοι», μέσω του προέδρου, Μιχάλη Τσορπατσίδη, ζητούν συγνώμη από τον κόσμο του Αχαρναϊκού για την απόδοσή τους. Αναλυτικά:

«Το Δ.Σ. Του ΤΑΠ Αχαρναϊκός Α.Ο. Συγχαίρει τους διαιτητές του αγώνα με τον Φωστήρα, κύριους Βισκαδούρο Μ. -Μαυραντωνάκη Α.-Δασκαλάκη Α. (συν. Ηρακλείου)-Τσαμούρη Α. (συν. Πειραιά) για την άψογη διαιτησία τους και ελπίζει να υπάρχουν πάντα τέτοιου υψηλού επιπέδου. Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ για τον υπέροχο κόσμο, εάν και τον πικράναμε, που έδωσε βροντερό «παρών» στον αγώνα.
Τέλος το Δ.Σ. Ζητάει ένα μεγάλο συγνώμη για την χθεσινή απόδοση της ομάδας μας. Συγχαρητήρια στην ομάδα του Φωστήρα για την μεγάλη της νίκη, που έδειξε ότι την ήθελε πιο πολύ από εμάς. Και πάλι ένα μεγάλο συγνώμη».


Μετά τιμής
Ο πρόεδρος
Τσορπατσίδης Μιχαήλ


http://infootball.gr/site/article.php?aid=29558 

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad